NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.01.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

CRIKVART, FESTIVAL ULIČNIH ZABAVLJAČA Svi ste pozvani na najveseliji crikvenički festival

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Zabavna iznenađenja će biti zajamčena na svakom koraku.

Autor: CroExpress/PR

Zamislite grad u kojemu dva dana zaredom prevladavaju smijeh do suza i zabava bez kraja, a glavnu ulogu imaju klaunovi, mađioničari, ulični pjevači i svirači, žongleri i sl. Upravo je Crikvenica taj ‘grad-domaćin’ petog po redu CrikvArta - festivala uličnih zabavljača, koji će se održati 20. i 21. srpnja u centru Crikvenice.

Najveselija ovogodišnja manifestacija će započeti veselim otvorenjem u petak, 20. srpnja, u 20 sati. Zabavljat ćemo se uz hodajući performans na štulama, cirkuski show ‘Kesten i papaja’, Cirkobalkana street cabaret, Klaun Barabba show, ‘El Cric’ show te Tontorino - žonglerski show.

Subotnji program, 21. srpnja, započinje uz hodajući performans na štulama, a slijede Zvekanovski show, Clown – Barabba show, Tontorino – žonglerski show, vatreni performans ‘Las Calaveras’, a u 22 sata vas očekuje nastup glazbenog sastava ‘Greške’.

Oba dana ovog veselog festivala vas očekuje Art sajam koji će trajati od 19 do 23:30 sati, a na njemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

Zabavna iznenađenja će biti zajamčena na svakom koraku jer vas tijekom festivala na nekoliko lokacija očekuju zabavljači – pantomimičari, živi kipovi, face painting, klaun i klaunica, one-man-band...

Posjetite Crikvenicu i najveseliju manifestaciju, prošetajte se po gradu koji će biti veeelika pozornica na otvorenome i otkrijte zašto kod nas nikada ne možete biti usamljeni!

Organizator:
Turistička zajednica Grada Crikvenice
Pokrovitelji: Grad Crikvenica, ‘Eko-Murvica’ d.o.o., Županijska lučka uprava Crikvenica 

14.07.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014