NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.01.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

‘VLADAVINA’ ULIČNIH ZABAVLJAČA Danas i sutra u Crikvenici

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Festival uličnih zabavljača ‘CrikvArt’ će se održati u centru Crikvenice 20. i 21. srpnja petu godinu zaredom.

Autor: CroExpress/PR

Crikvenicu će uskoro preplaviti posebno ozračje i obilje zabave jer slijede dva dana ‘vladavine’ uličnih zabavljača – klaunova, pantomimičara, žonglera, svirača i pjevača, hodača na štulama i sl.

Festival uličnih zabavljača
‘CrikvArt’ će se održati u centru Crikvenice 20. i 21. srpnja petu godinu zaredom.

Veselo otvorenje najveselije ovogodišnje manifestacije nas očekuje u petak, 20. srpnja, u 20 sati. Zabavljat ćemo se uz hodajući performans na štulama, cirkuski show ‘Kesten i papaja’, Cirkobalkana street cabaret, Klaun Barabba show, ‘El Cric’ show te Tontorino - žonglerski show. 

Subotnji program, 21. srpnja, započinje uz hodajući performans na štulama, a slijede Zvekanovski show, Clown – Barabba show, Tontorino – žonglerski show, vatreni performans ‘Las Calaveras’, a u 22 sata vas očekuje nastup glazbenog sastava ‘Greške’. 

Oba dana ovog veselog festivala vas očekuje
Art sajam koji će trajati od 19 do 23:30 sati, a na njemu će izlagači predstaviti zanimljive i originalne proizvode.

‘CrikvaArt’ voli
iznenađenja i nepredvidljivost, stoga vas tijekom festivala na nekoliko lokacija očekuju pantomimičari, živi kipovi, face painting, klaun i klaunica, one-man-band... Na vama je da prošećete ‘gradom-pozornicom’ i pronađete ih sve!

Rezervirajte ovaj vikend za posjet Crikvenici, gradu u kojem nikada niste usamljeni i opustite se na festivalu s garancijom – garancijom smijeha. 

20.07.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014