NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.01.2019
tekst
tekst

Hrvatska

OD DANAS Se turistima na nekoliko graničnih prijelaza počinje dijeliti voda

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Cilj ove akcije je pozicioniranje Hrvatske kao zemlje ljubaznih i dobrih domaćina.

Br. pregleda: 1167

Autor: CroExpress

Hrvatska turistička zajednica i ove godine usred špice turističke godine organizira akciju dijeljenja vode i promotivnog materijala o zdravstvenom i nautičkom turizmu na najprometnijim graničnim prijelazima u zemlju.

U akciji će, na graničnom prelazu Plovanija (Istra, granični prijelaz sa Slovenijom), sudjelovati direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, direktor TZ Istra Denis Ivošević, voditelj Odjela za strateške marketinške projekte HTZ-a Dubravko Šimenc, ali i ostali djelatnici Glavnog ureda HTZ-a.

Dijeljenje vode na graničnom prijelazu Plovanija započet će u subotu, 21. srpnja 2018. s početkom u 10:00 sati.

Inače, akcija će se osim na graničnom prelazu Plovanija provoditi i na graničnim prijelazima Rupa, Karasovići, Bregana, Macelj, Bajakovo te na naplatnoj postaji Lučko.

Voda će se tijekom udarnih vikenda organizirano dijeliti od jutra do 13:00 sati subotom te od 15:00 do 19:00 sati nedjeljom.

Cilj ove akcije je pozicioniranje Hrvatske kao zemlje ljubaznih i dobrih domaćina, ali i izražavanje zahvalnosti brojnim turistima koji su za svoja odredišta odabrali brojne hrvatske destinacije.

Inače, prošle godine na isti dan na graničnom prelazu Plovanija ušlo je 8.811 vozila u kojima je bilo 36.578 putnika, a izašlo je iz zemlje 5.584 vozila u kojima je bilo 23.303 putnika.

Na graničnom prelazu Plovanija u dva dana bit će podijeljeno 4.500 boca vode te isto toliko promotivnog materijala vezanog uz zdravstveni i nautički turizam.

21.07.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014