NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

12.12.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

TRAŽE SE VOZAČI, PROGRAMERI, KONOBARI, UTOVARIVAČI PRTLJAGE... Za rad u Njemačkoj i drugim zemljama, evo kako se prijaviti

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Radna mjesta u inozemstvu, koja su trenutno u ponudi, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Autor: CroExpress

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Depping Verwaltungs GmbH & Co.KG, njemačka agencija s dugogodišnjim iskustvom u zapošljavanju, trenutno traži zaposlenike za radno mjesto: Cjevar - Instalater/Hidrauličar (m/ž). Mjesto rada: Njemačka. Ukoliko imate strukovno obrazovanje, jednogodišnje radno iskustvo te jako dobro poznajete hidrauliku i pneumatiku, prijavite se. Očekuje vas neto plaća od 1 800 eura. Sretno!

MKV-Mont d.o.o., osnovano kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije, zapošljava na poziciji: TIG varioc/Cjevar - monter cjevnih sistema (m/ž) u Belgiji. Glavnu djelatnost poduzeća predstavlja montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja. Potrebno vam je strukovno znanje, trogodišnje iskustvo i spremnost na inozemni rad. Provjerite detalje ovdje.

Adriatic Agencija za privremeno zapošljavanje traži radnika za radno mjesto Vozača kamiona C i E kategorije (m/ž) za rad u gradu Bühl, u Njemačkoj. Radnika očekuje klasičan transport u Njemačkoj, intenacionalna spedicija u gradu Bühl-u. Ako imate trogodišnje iskustvo, osnovno znanje engleskog ili njemačkog jezika, digitalnu karticu za vozača, iskustvo vožnje u inozemstvu (EU), hrvatsku osobnu, vozačku dozvolu E kategodije te kod 95, imate sve potrebne uvjete za prijavu putem linka. Očekuju vas primanja u rasponu od 16 000 kn do 18 000 kn. Sretno s prijavama!

RIAdria Works j.d.o.o., agencija za zapošljavanje, za svoje njemačke partnere zapošljava više Programera (m/ž), za rad u Njemačkoj! Obvezni uvjeti koje trebate zadovoljiti su iskustvo u programiranju: C#, .net i SQL-u, tečno znanje engleskog jezika te osnovno znanje njemačkog jezika. Ako ste uz to samostalni u radu i imate petogodišnje iskustvo, prijavite se putem brze prijave. Sretno!

Krebe-Tippo d.o.o. zapošljava Radnika na brusilici (m/ž) u Mariboru, u Sloveniji. Na ovom poslu vas očekuje brušenje različitih elemenata za industrijske strojeve za pranje. Da biste se prijavili trebate srednju/strukovnu školu metalnih radova, obavezno čitanje planova i skica, radno iskustvo u trajanju od 2 godine, a poželjno je i znanje tokarenja na klasičnoj tokarilici. Probni rad 2 mjeseca. Prijavite se putem linka.

Next Step - Karriereplanung & Eventmanagement zapošljava Konobara (m/ž) u Austriji.  Prepustite brigu o svojoj karijeri najvećoj Austrijskoj agenciji za zapošljavanje u hotelijerstvu sa sjedištem u Klagenfurtu. Kandidatima nude bezbrižan proces zapošljavanja bez agencijskih troškova, ugovor o radu na određeno ili neodređeno vrijeme, besplatan jednokrevetni smještaj i hranu kod provjereno dobrih poslodavaca, 14 godišnjih plaća, organizaciju putovanja i kompenzaciju putnih troškova po završenom ugovoru, pravnu podršku tijekom cijelog procesa zapošljavanja, te tijekom trajanja ugovora, kao i administrativnu podršku oko povrata poreza te ishođenja stalne radne dozvole za rad. Ukoliko vas zanima siguran inozemni rad, prijavite se ovdje.

ms personal & service Gmbh, posrednik za poslovni početak u Njemačkoj, zapošljava Liječnika/Doktora medicije (m/ž) u Njemačkoj. Potrebni su specijalisti u područjima: Interna medicina, Ortopedija, Pedijatrija, Anesteziologija, Kirurgija. Uvjeti za prijavu su: VSS - završen Medicinski fakultet, položen stručni ispit , poznavanje njemačkog jezika na minimalno B1 razini, državljanstvo EU, visoka motiviranost za radom, učenjem i radnim usavršavanjem. Nude vam se odlični uvjeti i integracija u njemačko društvo. Provjerite detalje ovdje i prijavite se.

Electa d.o.o. je u potrazi za različitim vrstama Električara (m/ž) za rad u inozemstvu, točnije u državama: Njemačka, Nizozemska, Belgija, Švedska, Poljska. Osiguran vam je smještaj i prijevoz, a očekuje vas plaća u visini od 1900 eura neto. Znate li engleski ili njemački jezik? Ako uz to imate jednogodišnje iskustvo, spremite kofere i iskusite inozemni rad klikom na link. Sretno!

Trend Interieri Group d.o.o. zapošljava na poziciji: Stolar za montažu namještaja na plovilima i drugim ekskluzivnim objektima (m/ž). Mjesto rada: prvenstveno područje Njemačke, Nizozemske, Francuske. Od zaposlenika se očekuje stručno obrazovanje za stolara, drvnog tehničara ili drugi odgovarajući smjer, također dvogodišnje iskustvo na području montaže namještaja te preciznost i stručnost kod posla. Pronalazite li se u natječaju? Prijavite se ovdje.

House of Jobs GmbH
, agencija specijalizirana za razvoj karijere na njemačkom tržištu rada sa sjedištem u Wolnzachu, zapošljava na poziciji: Rukovatelj/Utovarivač prtljage (m/ž) u zračkoj luci München. Vaš profil treba uključivati njemački jezik: razina A2 – B1 u govoru i pismu, potvrdu o nekažnjavanju (ovjereni prijevod i Apostille), posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, odgovornost i samostalnost u poslu, spremnost na rad vikendima te fizičku kondiciju. Opširnije možete potražiti ovdje. Sretno s prijavama!

07.08.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014