NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

12.12.2018
tekst
tekst

Iseljenički info

'DRAMALJSKA NOĆ' Tako ćete se dobro zabaviti da nećete niti primijetiti dolazak jutra

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Glazba koja mami na ples, ukusna tradicionalna hrana i zanimljive igre...

Autor: CroExpress/PR

Svaki vaš posjet simpatičnom primorskom mjestu Dramlju, zasigurno ne može proći bez posjeta meni, lučici imena Pazdehova. Po danu sam rezervirana za morske radosti, a tijekom večeri za raznovrsne manifestacije.

U subotu, 11. kolovoza, održat će se tradicionalna ‘Dramaljska noć’. Noć posvećena Dramlju bit će ispunjena zabavom i toplim primorskim ugođajem.

Program počinje u 14 sati na Sportskim terenima ‘Kačjak’, kada kreće teniski turnir u parovima. Turnir će potrajati do večernjih sati, kada slijedi dodjela priznanja i nagrada. U 19 sati sam ja, lučica Pazdehova, domaćin Ribarske fešte od dagnji uz veseli ‘Fume Band’. Na boćarskim terenima, od 19 sati nadalje, održavat će se programi pripremljeni za goste – boćanje i pikado s gostima, a u ponoć vas očekuje šareni spektakl, vatromet.

Veliku pažnju će zasigurno izazvati ‘Dramaljska noć’, u kojoj će uživati sve generacije.  Glazba koja mami na ples, ukusna tradicionalna hrana i zanimljive igre, samo su dio programa koji su za vas pripremili gostoljubivi domaćini. A ono što svemu tome daje dodatnu čar je zasigurno činjenica da sam poznata kao predivna prirodna pozornica.

Posjetite ‘Dramaljsku noć’, a mi smo uvjereni da ćete se tako dobro zabavljati da nećete ni uočiti kada će (Dramaljska) noć prijeći u jutro.

Organizatori: KUD ‘Jelena’ Dramalj, Boćarski klub ‘Jelena’, Pikado klub ‘Dramalj’, Obrt ‘Bubi’ Dramalj

Pokrovitelji: Turistička zajednica Grada Crikvenice, Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica, ‘Crv’ d.o.o., Obrt ‘Rudi’ Dramalj

09.08.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014