NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

21.01.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

SJAJNA GLAZBENA VEČER Koncert Kaiser Blues Company i Cabaret a la carte u Hotelu Imperial u Vodicama

Foto: rivijera.hr

Foto: rivijera.hr

Foto: rivijera.hr

Koncert počinje u 20 sati kraj otvorenog bazena hotela.

Autor: CroExpress/PR

U vodičkom Hotelu Imperial u subotu, 25. kolovoza 2018., održat će se sjajna glazbena večer – koncert Kaiser Blues Company i Cabaret a la carte.

Koncert počinje u 20 sati kraj otvorenog bazena hotela, a stol možete rezervirati na event@rivijera.hr ili broj telefona 022/242-000.

Cabaret à la carte je džepni mjuzikl, pravi kabaretski show s glazbom uživo. Kostimiran u stilu Great Gatsbyja, ovaj šareni sekstet donosi pjesme koje znate uz točke koje ćete zavoljeti i priču koja će vas nasmijati. Odvija se na pozornici, ali se spušta i u publiku koju na ovaj način uključuje direktno u izvedbu.

Kaiser Blues Company sačinjavaju iskusni glazbenici, profesionalci koji su svoj individualizam izgradili nastupajući i snimajući svaki ponaosob nebrojeno puno puta s vodećim hrvatskim i internacionalnim, inozemnim vokalnim i instrumentalnim solistima i ansamblima, u gotovo svim žanrovima muzike – od klasičnih filharmonijskih orkestara i velikih jazzorkestara, do malih jazz, blues i rock bendova. Većinom, nisu to samo instrumentalisti izvođači, već i uspješni kompozitori, aranžeri i vokalisti.

17.08.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014