NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.01.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

CVJETNO – SLATKI DANI U CRIKVENICI Prekrasne boje cvijeća, primamljivi mirisi u zraku, fine slastice...

Foto: TZG Crikvenica

Foto: TZG Crikvenica

Najzanimljivije će biti u subotu, 15. rujna.

Autor: CroExpress/PR

Kalendarski jesen još nije stigla, a pokoji pljusak nam samo razbije monotoniju. Na Rivijeri Crikvenici nikada nije dosadno, zabava ne prestaje ni u rujnu. Od 13. do 16. rujna nam slijede šesti po redu ‘Cvjetno – slatki dani’. Prekrasne boje cvijeća, primamljivi mirisi u zraku, fine slastice – najkraći je opis onoga što vas očekuje u Crikvenici.

Većina programa će se održavati na Trgu Stjepana Radića, na kojemu će svaki dan od četvrtka do nedjelje, i to od 8 do 19 sati, biti Sajam cvijeća. Na vama je samo da prošećete kroz šarenilo i uživate. U petak, 14. rujna, u Gradskoj vijećnici će se održati predavanje na temu ‘Uređenje okućnica privatnih iznajmljivača’ od 18 do 19:30 sati. Svi ste dobrodošli!

Najzanimljivije će biti
u subotu, 15. rujna, kada vas već od 9 do 13 sati na glavnom tgu očekuje prodajna izložba kolača, sladoleda i ostalih slastica. U 9 sati započinje i radionica izrade autohtonih slastica, a glazbeni sastav ‘Baruffa’ će vas zabavljati od 9:30 sati.
Kako naši najmlađi ne bi bili zakinuti, od 10 sati će moći uživati u dječjoj predstavi, nakon koje će biti nagrađeni balonima. Potom slijedi zabavni program uz ranije spomenuti glazbeni sastav.

Sva četiri dana trajanja manifestacije pojedini hoteli i ugostiteljski objekti u Crikvenici, Dramlju, Jadranovu i Selcu imat će bogatu ponudu kolača, sladoleda i ostalih slastica, čiji će glavni sastojak biti čokolada ili osvježavajuće voće. Ostale sastojke otkrijte sami.

Posjetite Crikvenicu i probudite svoja osjetila u cvjetno-slatkoj kombinaciji. Ima li ljepšega uvoda u nadolazeću jesen?

11.09.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014