NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.01.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

POSLOVI U NJEMAČKOJ, AUSTRIJI, IRSKOJ... Stručnjaci su nam javili što je trenutno u ponudi

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Radna mjesta u inozemstvu, koja su trenutno u ponudi, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Br. pregleda: 1467

Autor: CroExpress/PR

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, proširuje svoj tim na 13 pozicija. Zapošljava: Bravara (m/ž), Montera dizala (m/ž), Elektroinstalatera (m/ž), Montera klima uređaja (m/ž) i na brojnim drugim pozicijama. Poslodavac nudi redovno dugoročno zaposlenje u Njemačkoj, ugovor na neodređeno vrijeme, zapošljavanje za puno radno vrijeme, odličnu plaću, dodatke za regres i božićnicu, naknadu za troškove i pomoć kod pronalaženja smještaja. Prijavite se ovdje

onjobs Personalagentur GmbH, agencija za privremeno upošljavanje u Berchtesgadener Land, u Bavarskoj, trenutno ima raspisan natječaj za Posrednika za osoblje (m/ž). Apsolutno je potrebno dobro poznavanje njemačkog jezika! Agencija je od Zagreba udaljena svega 426 km. Već dugi niz godina ima klijente iz područja instalacija vode/grijanja, električnih instalacija, stolara i nekih proizvodnih tvrtki. Detaljnije potražite na linku i sretno s prijavama. 

XAL GmbH
, međunarodno je poduzeće koje posluje u području rasvjete i utjelovljuje inovativan dizajn i najmoderniju tehnologiju. Zapošljava na poziciji: ERP voditelj projekta (m/ž), u Grazu, u Austriji. Glavni zadaci na ovoj poziciji uključuju analizu korisničkih zahtjeva, dizajn rješenja i upravljanje implementacijom globalnog ERP projekta te koordiniranje zadataka i prioriteta rada između poslovnih odjela i razvojnog tima. Zainteresirani ste? Detalje doznajte na linku i na vrijeme se prijavite. 

Depping Verwaltungs GmbH & Co.KG, njemačka agencija s dugogodišnjim iskustvom u zapošljavanju, posebice u sektorima petrokemijske industrije, građevinske industrije, trenutno zapošljava na 4 pozicije. Mjesto rada: Njemačka. Provjerite sve natječaje na linku i odvažite se na iznozemni rad. 

P.I.N. Personal GmbH
, profesionalna posrednička tvrtka za traženje posla u Njemačkoj, zapošljava na 5 pozicija. Traže se radnici za pozicije: Programer robota (m/ž), Skladišni radnik/Komisioner (m/ž), Monter namještaja (m/ž),... Ukoliko ste spremni na inozemni rad u Njemačkoj, provjerite sve poslove i uvjete potrebne za prijavu na linku.

AA Euro Croatia d.o.o., tvrtka koja je dio međunarodne grupacije te je specijalizirana za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Trenutno zapošljava u Irskoj i u ostalim dijelovima Europe na čak 15 pozicija! Provjerite na linku u kojim dijelovima Europe i na kojim pozicijama biste mogli raditi i ne oklijevajte s prijavama. Poslodavac nudi odlične pogodnosti!

OnTime Aviation GmbH, tvrtka sa sjedištem u Munchenu (Njemačka), specijalizirana za posredovanje u zapošljavanju radne snage srednje, visoke i više stručne spreme, traži nove djelatnike. Zapošljava na poziciji: Radnik za prtljagu (m/ž). Mjesto rada: Zračna luka Munchen, Njemačka. Očekuje vas mjesečna zarada izmedu 1 500 eura i 1 900 eura neto. Opširnije na linku. Sretno!

House of Jobs GmbH, tvrtka specijalizirana za razvoj karijere na njemačkom tržištu rada sa sjedištem u Wolnzachu, zapošljava na 11 pozicija do 31.09.! Mehatroničar/Elektrotehničar (m/ž), Radnik u montaži (m/ž), Električar (m/ž), dio su bogate poslovne ponude. Požurite, provjerite i prijavite se za željeno radno mjesto. Mjesto rada: Njemačka. Klik na link za više informacija. 

Action Recruitment, tvrtka je čiji su klijenti jedni od najboljih hotela s 4 i 5 zvjezdica u Ujedinjenom Kraljevstvu, a trenutno zapošljavaju na 11 pozicija i dolaze 10.10. u Split kako bi obavili razgovor s vama! Sobar (m/ž), Recepcioner (m/ž), dio su ponuđenih poslova, a sve provjerite klikom na link. Prosječna mjesečna plaća je 13 400 kn (bruto)!

Alexander Mann Solutions, posrednička tvrtka u zapošljavanju trenutno nudi zapošljavanje na 3 pozicije za rad na 4 lokacije: Zagreb i/ili Sofija (Bugarska), Cracow i Warsaw (Poljska). Regruteri, provjerite detalje i pogodnosti rada unutar ove kompanije na linku. Sretno s prijavama. 

11.09.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014