NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.01.2019
tekst
tekst

Sport

OGLASILI SE MODRIĆ I DALIĆ Kapetan ljut: 'Ovo je nedopustivo! Rasprodajemo teško stečeni ugled'

Foto: Hina/Damir Senčar

Foto: Hina/Damir Senčar

Hrvatska je odigrala poprilično dobro prvih 20 minuta, a onda...

Br. pregleda: 3182

Autor: CroExpress

Nakon teškog poraza kod Španjolske, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je da je rezultat, što je žalosno, još dobar. Oglasio se i Zlatko Dalić.

- Jako težak poraz. U utakmicu smo ušli u prvih 20 minuta jako dobro, imali smo dvije-tri, ajmo reći, čiste šanse. Nismo zabili, a nakon što smo primili prvi gol, a pogotovo drugi totalno smo se raspali, počeli smo igrati svatko za sebe, ne pomagati jedan drugome, stajati daleko od igrača, a protiv ovakve ekipe to je ubojstvo. Na kraju je rezultat još, što je žalosno, dobar. Da, težak je to poraz, ali trebamo izvući pouke iz ovoga. Ako nismo na sto posto, ako pristup nije u svakoj utakmici kao što je bio na Svjetskom prvenstvu, teško možemo igrati protiv bilo kakve ekipe, a pogotovo protiv ovakvih momčadi kao što je Španjolska – rekao je Modrić, pišu Sportske novosti.

Hrvatska je odigrala poprilično dobro prvih 20 minuta, a onda...

- Je, jako je bilo dobro na startu, imali smo šanse, svi skupa radili kvalitetan presing, a nakon toga kao da smo se ispuhali. Vjerojatno još nismo svi u najboljoj spremi. Početak je sezone, ali bez obzira na to nedopustivo je da ovako rasprodajemo ugled koji smo jako teško stekli. Ako iz ovoga izvučemo pouku za ubuduće bit će dobro, a ja vjerujem da hoćemo – zaključio je kapetan.

- Odigrali smo jako dobrih prvih 20 minuta, tri stopostotne šanse i onda smo nestali nakon ozljede Vrsaljka. Njima sve čestitke, a nama jedna velika pouka. Raspali smo se - priznao je izbornik Dalić za Novu TV.

12.09.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014