NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

09.12.2018
tekst
tekst

Sport

BILD TVRDI da se Bayernovom svlačionicom šire nezadovoljstvo i frustracija, smeta im i što Kovač često priča hrvatski?!

Youtube snimka zaslona

Youtube snimka zaslona

'Nismo u Frankfurtu!', navodno je uzviknuo James Rodriguez.

Br. pregleda: 1577

Autor: CroExpress

Njemački Bild tvrdi da se Bayernovom svlačionicom nakon tri loša rezultata počinje širiti nezadovoljstvo i frustracija. Neki igrači navodno su nezadovoljni manjkom prilika za igranje, konfuznim ofenzivnim planom igre i Kovačevim čestim govorenjem hrvatskog.

'Nismo u Frankfurtu!', navodno je uzviknuo James Rodriguez nakon što je Bayern s Ajaxom odigrao 1-1. Niko Kovač nije bio u blizini. Rodrigueza navodno smeta što je odigrao tek pola sata ove utakmice i što prednost ima Thomas Müller, iako je odigrao nekoliko neimpresivnih utakmica.

Drugi nezadovoljnici navodno su Sandro Wagner, Niklas Sule, Leon Goretzka i Serge Gnabry. Osim Sulea, svi igraju dosta malo. Bild piše da je, primjerice, Sule odigrao odličnu utakmicu protiv Leverkusena, a da je iduću utakmicu bio na klupi. Igrači navodno shvaćaju nužnost rotiranja, ali propitkuju način na koji to Kovač radi.

Bild piše i da Niko i Robert Kovač, sportski direktor Hasan Salihamidžić i trener vratara Toni Topalović često govore hrvatskim jezikom u prisustvu drugih, što smatraju manjkom poštovanja. Osobito zato jer Bayern potiče svoje igrače da što bolje nauče govoriti njemački jezik i da se njime što češće služe u javnim nastupima.

Posljednja stvar koja se Kovaču navodno zamjera je konfuzna igra u ofenzivi, osobito to što još nije pronašao standardnu središnju veznu liniju.

05.10.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014