NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

09.12.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

TRAŽITE POSAO? Stručnjaci su za vas odabrali trenutno aktualne poslove u inozemstvu

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Radna mjesta u inozemstvu, koja su trenutno u ponudi, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Autor: CroExpress/PR

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Tizzard Holdings Unlimited u mjestu Adare, u Irskoj zapošljava na 10 pozicija. Waitress/Waiter (m/ž), Bartender (m/ž), samo su neke od pozicija u nizu. Ako biste željeli biti dio jednog od vodećih hotela na svijetu, provjerite sve radne pozicije na linku i na vrijeme se prijavite.

Teleperformance Germany S. à r. l. & Co. KG u mjestu Dortmund zapošljava na poziciji: Mitarbeiter telefonische Kundenbetreuung (m/ž). Ukoliko odlično vladate njemačkim jezikom, vjerujemo da će vam iščitavanje ovog oglasa biti 'mačji kašalj', stoga provjerite detalje na linku.

Facebook Ireland, vodeća internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, zapošljava djelatnika na poziciji: Market Specialist - Market Operations (m/ž) u Dublinu, u Irskoj. Na ovom poslu ćete rješavati sve probleme koje svakodnevno pristižu putem ove društvene mreže. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo u istom ili srodnom području, strateško razmišljanje i sposobnost brzog rješavanja problema. Provjerite sve detalje ovog impresivnog natječaja i presedana koji je Facebook izveo objavivši natječaj putem portala posao.hr. Klik na link. Sretno!

House of Jobs GmbH, tvrtka specijalizirana za razvoj karijere na njemačkom tržištu rada sa sjedištem u Wolnzachu, zapošljava na 9 pozicija do 31.10. Mehatroničar/Elektrotehničar (m/ž), Rukovatelj/Utovarivač prtljage (m/ž), Automehatroničar/Mehaničar (m/ž), dio su bogate poslovne ponude. Požurite, provjerite i prijavite se za željeno radno mjesto. Mjesto rada: Njemačka. Klik na link za više info.

AA Euro Croatia d.o.o., tvrtka koja je dio međunarodne grupacije te je specijalizirana za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Trenutno zapošljava u Irskoj i u ostalim dijelovima Europe na čak 15 pozicija! Provjerite pozicije poput Accounts Receivable Associate (m/ž), Electrical Engineer (m/ž) na linku i ne oklijevajte s prijavama. Poslodavac nudi odlične pogodnosti!

Duvenbeck Transport GmbH, s više od 6000 zaposlenika na više od 35 lokacija u 8 zemalja, jedna je od vodećih logističkih tvrtki u Europi. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava više Vozača kamiona (m/ž) za kraće rute unutar Njemačke te duže rute na području Nizozemske, Belgije i Luksemburga. Ako imate vozačku dozvolu C kategorije, poznajete njemački i engleski jezik, možda ste baš vi idealan kandidat za ovo radno mjesto. Prijavite se do 24.10. brzom prijavom.

Adecco Norge AS, dio tvrtke Adecco S.A., svjetski je lider među tvrtkama iz područja ljudskih resursa i posjeduje više od 100 poslovnica diljem Norveške te oko 4 600 ljudi koji rade svaki dan. Adecco Norway trenutno je lider na norveškom tržištu, ima 60 godina iskustva u industriji i nudi radna mjesta u mnogim sektorima norveškog gospodarstva. Provjerite ih sve ovdje.

Jost Group zapošljava Vozača kamiona (m/ž) - 40.000kg. Mjesto rada: Herstal, Belgija. Poslodavac vam nudi stalni radni odnos, specijalno zdravstveno osiguranje te godišnja primanja +/- 30.000 €. Provjerite koje uvjete trebate ispuniti kako biste bili idealan kandidat za ovo radno mjesto. Detalji su na linku.

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG
ima otvorenih 13 pozicija za rad u Njemačkoj. Kuhar (m/ž), Stolar (m/ž), samo su neke od pozicija koje su vam na raspolaganju za prijavu. Široka lepeza gradova i poslova na koje se možete prijaviti je ovdje, pa ne propustite priliku za početak svoje inozemne karijere.

Fraport AG pripada na internacionalnoj razini među vodeće tvrtke u zračnom prometu i vodi jednu od najvećih zračnih luka u Europi – Zračnu luku Fraport. Trenutno zapošljava Radnike za rukovanje prtljagom/za transport prtljage i tereta (m/ž). Prijave su do 31.10., stoga požurite. Na linku su detalji.

Kompletnu ponudu inozemnih poslova na koje se možete prijaviti potražite na linku. Sretno! 

11.10.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014