NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.01.2019
tekst
tekst

Zabava

(VIDEO) IVICA BUSIJA IZ STUTTGARTA Objavio novu pjesmu: ''Garavuša' je za sve koji vole dobar zvuk tambure'

Youtube snimka zaslona

Youtube snimka zaslona

'Garavuša' je snimljena u kolovozu u Slavonskom Brodu i Oprisavcima.

Br. pregleda: 1501

Autor: Z.S.

Hrvatski pjevač iz Stuttgarta, Ivica Busija, predstavio je novu pjesmu imena 'Garavuša'! Pjesma je, kaže, za sve koji vole dobar zvuk tambure, ali i dobar ritam.

Ivica Busija (37) rođen je u Varaždinu. Do svoje sedme godine živio je u Ludbregu, a zatim je s roditeljima preselio u Njemačku. Trenutno živi u Stuttgartu sa suprugom i dvoje djece. Još od malih nogu pokazivao je izniman talent za glazbu, a zbog silne doze pozitivne energije, kako nam kažu njegovi prijatelji, omiljen je u svakom društvu. Uz svirke na raznim svečanostima čest je gost i na raznim javnim manifestacijama, kao i humanitarnim koncertima.

'Prezadovoljan sam i ponosan na cijelu ekipu koja je radila na novoj pjesmi. `Garavuša' je pjesma za sve koji vole dobar zvuk tambure, ali i dobar ritam', kaže nam Ivica. On u spotu nosi narodnu nošnju.

'Želio sam pokazati koliko volim i njegujem našu kulturnu baštinu. Nadam se da će se pjesma svidjeti svim mojim slušateljima i da ćemo ju uskoro, na nekom od nadolazećih koncerata, zajedno zapjevati.'

Autori glazbe su Sasha Žigić i Amir Kazić Leo, autor teksta je Danijel Mihalj, za aranžman, mix i mastering pjesme pobrinuo se Toni Lasan, a tamburice je odsvirao Marijo Zbiljski. 'Garavuša' je snimljena u kolovozu u Slavonskom Brodu i Oprisavcima. Utjelovila ju je Zdravka Bulović, a spot je snimila produkcija 'NOVA' iz Đakova, pod režijom Marija Suline.

Pogledajte ga!

25.10.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014