NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.01.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

RADNA MJESTA U INOZEMSTVU Po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada u inozemstvu?

Autor: CroExpress/PR

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada u inozemstvu. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Oranje Groep B.V., specijalizirana tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, zapošljava na 6 pozicija. Električar (m/ž), Cjevar (m/ž), Radnik niskogradnje (m/ž), samo su neke od ponuđenih pozicija. Kompletnu ponudu poslova ovog poslodavca provjerite na linku.

Duvenbeck Transport GmbH, s više od 6000 zaposlenika na više od 35 lokacija u 8 zemalja, jedna je od vodećih logističkih tvrtki u Europi. Za stalan radni posao u Njemačkoj traži Vozača kamiona (m/ž) 40t. Potrebna vam je vozačka dozvola CE kategorije, EU državljanstvo i kod 95. Provjerite detalje na linku.

akut International, njemačka je tvrtka za zapošljavanje s uredima u više od 20 gradova koja pruža širok spektar mogućnosti i različitih radnih modela na teritoriju čitave Njemačke. Trenutno traži djelatnike na 6 pozicija. Fizioterapeut/Fizioterapeutkinja, Medicinska sestra/Tehničar za anesteziju, samo su neke od pozicija na koje se možete prijaviti. Provjerite ih sve na linku.

posao.hr za klijenta u Sloveniji zapošljava na 3 radne pozicije. PHP developer (m/ž), Backend developer (m/ž) i Frontend developer (m/ž) željene su pozicije na koje se možete prijaviti, ukoliko ste educirani u IT branši. Kliknite ovdje da biste pogledali sve oglase.

House of Jobs zapošljava na impresivnih 11 radnih pozicija! MAG zavarivač (m/ž), Tokar (m/ž), Zidar (m/ž), dio su poslovne ponude. Sve poslove na jednom mjestu možete potražiti ovdje i započeti svoju karijeru u Njemačkoj ili Nizozemskoj.

Electa d.o.o. zapošljava Vodećeg elektromontera (m/ž) u Njemačkoj. Opis ovog radnog mjesta uključuje provođenje instalacija novogradnje, Industrijskih instalacija te održavanje istih. Projekti ovog poslodavca uglavnom se realiziraju u industrijskom okruženju (autoindustrija, prehrambena industrija), novogradnja (kućne i pametne kućne elektroinstalacije). Zainteresirani ste? Kliknite na link.

P.I.N. Personal GmbH, profesionalna posrednička tvrtka za traženje posla u Njemačkoj, zapošljava na 6 pozicija. Programer robota (m/ž), Industrijski mehaničar (m/ž), Voditelj u skladištu – ulaz robe (m/ž), dio su poslovne ponude. Koje kvalifikacije trebate da biste započeli rad u Bavarskoj ili gradu Passau? Provjerite na linku.

Guardian Industries 
ima raspisan natječaj za djelatnika na poziciji: Key Account Customer Service Specialist with Serbian/Croatian and Hungarian languages (m/ž). Mjesto rada: Katowice, Poljska. Ukoliko imate snažne organizacijske sposobnosti, odlično komunicirate i pregovarate, a uz to ste prvostupnik koji je proaktivan i 'gladan' novih iskustava? Ovo je prilika za vas. Prijavite se putem brze prijave i započnite svoju inozemnu karijeru.

IAV GmbH Ingenieurgesellschaft Auto und Verkehr zapošljava u Njemačkoj na poziciji: Fachexperten und Nachwuchsführungskräfte (m/ž). Svi vrsni poznavatelji njemačkog jezika koji jako dobro razumiju traženu poziciju, svoj CV i prijavu mogu poslati putem linka.

Reisch Maschinenbau zapošljava na 3 pozicije u mjestu Voralberg – Frastanz, u Austriji. Traže se: MAG Zavarivač (m/ž), Voditelj tima - bravar (m/ž), Radnik na CNC glodalici (m/ž). Očekuju vas dobri uvjeti te zarada od 1.900 € neto, ovisno o kvalifikaciji i iskustvu. Provjerite detaljnije na linku i sretno s prijavama.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

06.11.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014