NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

27.05.2019
tekst
tekst

Sport

SVI U MÜNCHEN! Rukometaši u petak otvaraju protiv Islanda, u drugoj fazi u Kölnu spektakl sa Srbijom?

Arhivska fotografija (foto: Hina)

Arhivska fotografija (foto: Hina)

Iz skupine u Münchenu tri najbolje reprezentacije idu u drugu fazu u Köln, gdje tvore novu skupinu s tri najbolje momčadi skupine A.

Autor: Hina/CroExpress

Hrvatska muška rukometna reprezentacija igrat će u skupini B Svjetskog prvenstva, kojem su u siječnju domaćini Njemačka i Danska, što je prvi puta da dvije zemlje organiziraju svjetsku smotru. Hrvatska će igrati u Münchenu, a protivnici su u Olimpijskoj dvorani Španjolska, Makedonija, Island, Bahrein i Japan.

Prvi susret igramo s Islandom 11. siječnja u 18 sati, potom je protivnik 13. siječnja Japan (16.30 sati), pa Makedonija 14. siječnja (18 sati), 16. siječnja Bahrein (18 sati), a zadnju utakmicu u skupini igramo sa europskim prvakom Španjolskom 17. siječnja u 20.30 sati.

Iz skupine u Münchenu tri najbolje reprezentacije idu u drugu fazu u Köln, gdje tvore novu skupinu s tri najbolje momčadi skupine A u kojoj su svjetski prvak Francuska, domaćin Njemačka, Rusija, Srbija, Brazil i Koreja. Bodovi se prenose, a ukoliko Hrvatska u Kölnu bude među dvije najbolje momčadi skupine, ući će u polufinale koje se 25. siječnja odigrava u Hamburgu.

Finale i utakmica za broncu igra se 27. siječnja u danskom Herningu.

Skupina A (Berlin):
Francuska
Rusija
Njemačka
Srbija
Brazil
Koreja

Skupina C (Herning):
Danska
Norveška
Austrija
Tunis
Čile
Saudijska Arabija

Skupina D (Kopenhagen):
Švedska
Mađarska
Katar
Argentina
Egipat
Angola

08.01.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014