NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

15.12.2018
tekst
tekst

Zabava

Anđela Kolar: Novi album ' Na dobro vam došao Božić'

Anđela Kolar (foto: Danijel Marijanović, HD-WORKz)

Anđela Kolar (foto: Danijel Marijanović, HD-WORKz)

Nakon pauze iz obiteljskih razloga Anđela Kolar se vraća na scenu božićnim solo albumom pod naslovom ,Na dobro vam došao Božić' u izdanju Croatia Records.

Br. pregleda: 3851

Autor: CroExpress

Radi se o prvom samostalnom CD-u pjevačice iz njemačkog Darmstadta koja je time ostvarila dugogodišnji san i nagovijestila povratak na glazbeno-estradnu scenu u Hrvatskoj i iseljeništvu, na kojoj je poznata još od svog prvog hita 'Ima li nade za nas' u duetu s Draženom Zečićem.

CD 'Na dobro vam došao Božić' na tržište izlazi krajem studenog, a snimljen je u splitskom studiju Lea Škare, talentiranog producenta koji potpisuje aranžmane svih 13 pjesama. Anđela samostalno izvodi deset pjesama, dok joj se u tri dodatne pjesme priključuju Maja Blagdan, Alen Nižetić i Dražen Zečić.

Odabir pjesama uključuje tradicionalne hrvatske božićne pjesme, ali i nekoliko manje poznatih pjesama koje su Anđeli posebno drage i koje već dugi niz godina redovno izvodi u adventsko i božićno vrijeme.

Službene promocije CD-a održat će se krajem studenog i početkom prosinca u Darmstadtu i Splitu. U korak s izdavanjem CD-a bit će objavljen i video spot za pjesmu 'Padaj s neba'.


18.11.2014.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014