PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

22.01.2020
tekst
tekst

Vjera

AMERIČKA POLICIJA UHITILA JE SVEĆENIKA, REDOVNIKA I DVOJE LAIKA JER SU ODGOVARALI ŽENE OD POBAČAJA Prije uhićenja njihov je čin ipak urodio plodom, spasili su život!

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Članovi organizacije Red Rose Rescue.

Autor: CroExpress/Goran Andrijanić/Bitno.net

Policija u američkoj državi New Jersey uhitila je svećenika i redovnika koji su ušli u kliniku za abortuse kako bi odgovarali žene od pobačaja, izvijestila je stranica Life Site News, objavljujući istodobno video na kojem se vidi kako policajci iznose uhićene iz klinike, a prenosi Goran Andrijanić za Bitno.net 

Osim dijecezanskog svećenika Dave Nixa te redovnika franjevca iz reda Franjevačke braće od obnove fra Fidelisa Moscinskog, uhićeni su i dvoje laika. 

Oni su 13. srpnja ušli u kliniku za pobačaje i dijelili ruže ženama koje su čekale na red, pri čemu su ih odgovarali od abortusa. Inače, članovi su organizacije Red Rose Rescue, nadahnute kanadskom pro-life aktivisticom Mary Wagner koja ulazi u klinike za pobačaje, dijeli cvijeće i razgovara sa ženama koje žele napraviti pobačaj. 

Glasnogovornica Red Rose Rescua Lisa Hart rekla je za LSN kako je ulazak u kliniku ipak urodio plodom. Jedna od žena koja je čekala na abortus odustala je od njega, a dolazak u kliniku za pobačaje nagovorila ju je njezina majka.

17.07.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.