Autor: CroExpress
Na Facebook stranici Holy Mother Church objavljen je status koji je napisao đakon iz Irske Mike Hinger. U njemu je prepričan događaj kojemu je đakon svjedočio prošle nedjelje nakon kojega je, kako kaže, ostao zadivljen svjedočanstvom vjere u stvarnu Isusovu prisutnost u Euharistiji.
‘Prošli vikend za vrijeme svete mise u 10 sati slučajno sam prolio nešto Predragocjene Krvi Kristove na tepih dok je trajala sveta pričest. Odmah sam stavio purifikatorij na to mjesto tako da nitko na njega ne bi stao dok ga ne budem mogao očistiti.
Po završetku mise otišao sam u sakristiju uzeti malo vode i još jedan purifikatorij kako bih uklonio mrlju od Presvete Krvi. Kada sam došao u prednji dio crkve, ondje su bile tri redovnice reda Marijine djece koje su bile na svetoj misi, a koje su klečale oko prolivene Predragocjene Krvi Kristove, pobožnim pogledom usmjerenim prema Krvi. Čekale su me da se vratim.

Ja sam, zajedno s prisutnima, bio duboko dirnut svjedočanstvom vjere u stvarnu Isusovu prisutnost u Euharistiji koju su nam jasno prenijele ove redovnice.
Jedan župljanin je bio toliko dirnut da je napravio i fotografiju i podijelio ju sa mnom.
Kasnije sam razmišljao: koliko nas bi kleknulo i klanjalo se ovom trenutku dok se Predragocjena Krv čisti s tepiha?
Mir svima!, napisao je i objavio đakon Hinger na svom i službenom facebook profilu Holy Mother Church.

This past weekend at the 10:00 Mass, I accidentally spilled some of The Precious Blood of Jesus on the carpet during…Objavljuje Deacon Mike HingerUtorak, 19. studenoga 2019.



Izvor: FB stranica ‘Holy Mother Church’, 19.11.2019.

Datum objave: 20.11.2019.