PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

10.07.2020
tekst
tekst

Vjera

OVO NAM JE NUŽNO 'Kad vjernici ne mogu k nama, mi ćemo 'k njima''! Jedna zagrebačka župa odlučila se na ono što vjernicima itekako treba

Foto: Facebook/Župa Uzvišenja Svetog Križa Zagreb - Siget i Trnsko

Foto: Facebook/Župa Uzvišenja Svetog Križa Zagreb - Siget i Trnsko

Blagoslov župe s Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Br. pregleda: 11275

Autor: CroExpress

Župa Uzvišenja Svetog Križa u Zagrebu najavila je da će u nedjelju, u 16 sati, krenuti u blagoslov župe s Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:  'BLAGOSLOV ŽUPE S PRESVETIM SAKRAMENTOM Draga braćo i sestre, odlučili smo u našem samostanu proći našom župom noseći Presveti Oltarski Sakrament.

Kako je nemoguće obići sve u jednom danu, ići ćemo kroz više dana po pojedinim ulicama. Uvijek ćemo vas uz večernju misu obavijestiti koja je ulica sutradan na redu.

Tako ćemo sutra u 16 sati krenuti Alejom pomoraca, od prvog nebodera, pa do kraja ulice. Molimo vas da ovu obavijest proširite svojim susjedima koji žele sudjelovati. Ako ste u mogućnosti zapalite na svojim balkonima ili prozorima svijeću i kad vidite da se približavamo vašoj zgradi, iziđite na balkon ili otvorite prozor, kako biste primili blagoslov s Presvetim.

Podsjećamo da sutra možete pratiti svetu misu u 11 te u 18:30, kao i križni put u 18 sati na našem YouTube kanalu. Za vjernike privržene tradicionalnom obredu, služit će se tradicionalna latinska misa u 9 sati. SVE VAS VOLIMO, GRLIMO, ZA VAS MOLIMO. Vaši fratri i sestre!'

31.03.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.