Autor: CroExpress/HKM

Fotografija prvopričesnika u suzama nakon zajedničke recitacije sa svojim roditeljima na slavlju sakramenta prve Svete pričesti dirnula je fotografa Ivana Alebića, ali i brojne pratitelje s kojima je podijelio fotografiju na svom Facebook profilu.

‘Nakon što su roditelji izrecitirali svoj dio gledajući ponosno svog sina pred prepunom crkvom došao je red na njega. Prepun emocijama i ponosan što sa svojim roditeljima stoji na oltaru pred svojim prijateljima i mještanima počeo je recitaciju:

Oče, upali svijeću! …Kraj mene tiho stani! I Bogu riječi tople sa suzama iz oka kani! Danas će u srce moje OČE – pod misom Isus doći! Za mene sklopi ruke, i nemoj nikad od mene poći!


U tom trenutku je pogledao tatu u oči i više nije mogao sakriti svoje emocije i počeo je plakati!’, napisao je Alebić, koji je poručio kako je bio dirnut tim prekrasnim trenutkom.



Kako sam bio sretan što sam nakon neprospavane noći (fotografiranje vjenčanja) mogao biti tu i uslikati ovu fotografiju, doživiti taj trenutak!’, zaključio je fotograf, naglasivši kako emocije ne treba potiskivati niti ih se sramiti i bojati. ‘Slobodno budite vi, baš takvi kakvi jeste’.

Datum objave: 29.06.2020.