Autor: CroExpress/rtl.hr

Iako se očekivalo kako će već u kolovozu šetati gradom, glazbenik Rajko Dujmić, nakon što je pritvoren zbog sumnje za uvrede i fizički napad na suprugu Snježanu ovoga tjedna ulazi u treći mjesec boravka u Remetincu.
Navodno ne baš najboljeg zdravlja, u njemu je proslavio i svoj 65. rođendan, a kako stvari stoje neće se pojaviti čak ni kao gost na slavljeničkom koncertu Novih Fosila.
S bendom se razišao pred više od pet godina, a oni tada baš kao i danas kao da ne znaju što bi više o njemu rekli.

Prije svega zdravlja, ali i pameti mu želi i dugogodišnji prijatelj i suradnik, jedan od najpoznatijih hrvatskih menadžera koji, iako njeguje prijateljstvo s Fosilima i s njim, i dalje smatra da njih treba pomiriti.

‘Davnih godina sam s njima počeo raditi. Tada sam ja shvatio da je Rajko talentiran autor. Uglavnom, bio je vrlo korektan i normalno je radio dok nije počeo upadati u te ovisnosti i tu se on počeo mijenjati’, objsnio je Zoran Škugor.

Za Dujmićeve poroke, od kojih se svojedobno pokušao i liječiti, Škugor tvrdi kriv je neuspjeh, jer ne zna živjeti bez slave.

‘Jednostavno nije mogao podnijeti da je nešto napravio, a da nema rezultata.’

Iako su se svi nadali kako će, ako ništa drugo braniti se sa slobode, čini se kako je Snježana Dujmić ovoga puta odlučila izboriti se za sebe. Nije poznato što se točno dogodilo, budući da ni Snježana ne želi davati izjave, ali čini se njihovom braku nema spasa.

‘Mislim da se to među njima događa zbog njegove nesigurnosti. Vjerojatno je u tom trenutku on bio na nekim opijatima. Ja ga ovakvog nisam poznavao’, dodaje Škugor.

Pritvor mu je za sada produžen do 1. listopada, upravo do datuma kada će njegov bivši bend slaviti, pjevati i svirati skladbe koje su njih i njega proslavile tijekom posljednjih 50 godina.

Datum objave: 09.09.2019.