Autor: CroExpress
SWISS VOICE TOUR je manifestacija u kojoj se biraju najbolji glazbeni izvođači Švicarske u dobi od 8 do 17 godina, odabire se 150 mlađih i 150 starijih glazbenika.

Ove godine na ovom prestižnom natjecanju sudjeluju dvije sestre, Hrvatice sa Swiss i hrvatskom putovnicom – Lara (11) i Vanessa (13).
Manifestacija se organizira u 15 švicarskih gradova i to u:
Würenlingenu, Tenerou, Bernu, Martignyu, Prillyu, Wettingenu, Crissieru, Contheyu, Morgesu, Bielu, Mastranu, Oronu, Feverthallenu, Collombeyu i Nevenburgu.

Iza organizacije stoji Paul Sutin, švicarski glazbeni producent uz pomoć glazbenog giganta Coopa. Članovi žirija su poznati švicarski glazbenici i pjevači popuzt Billa Todzoa, pjevač i perkusionist, Christiana Tschanza, švicarski autor i pjevač, Sabrina Sauder, švicarska pjevačica i pop flautist i drugi.

Danas u Wettingenu je održano prvo četvrtfinale na kojem su pobijedile naše hrvatske zvjezdice. One su zasluženu pobjedu ponijele pod nazivom CAPO SISTERS.

Ponosni tata Darko Capo, također pjevač je uvijek u pratnji svojih kćeri, i pruža veliku podršku prije i poslije nastupa. Obitelj živi u švicarskom gradiću Willu.

4eeb4d857f.jpg
Sestre su jučer u četvrtfinalu izvele pjesmu WE ARE FAMILY, a danas MARVIN GAYE. Pjesme su snimane u LONG PLAY STUDIO u Zagrebu i završene u legendarnom ABBEYROAD STUDIO u Londonu u kojem su nekad snimali THE BEATLES. Izvršni producent CAPO SISTERS je Zoran Škugor.

A lot of emotion here @ekztaegiparkwettingen with Lara and Vanesssa winning first prize on their performance of @charlieputh ‘s Marvin Gaye. Congrats girls ???? #wettingen #swissvoicetour #winners #singersObjavljuje Swiss Voice Tour u Subota, 21. rujna 2019.


Datum objave: 21.09.2019.