PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

12.07.2020
tekst
tekst

Zabava

HRVATSKE ZVJEZDICE 'CAPO SISTERS' U POLUFINALU SWISS VOICE TOUR 2019 Naprijed Lara i Vanessa, punim jedrima do pobjede

Foto: CroExpress

Foto: CroExpress

Sestre su jučer u četvrtfinalu izvele pjesmu WE ARE FAMILY.

Br. pregleda: 2974

Autor: CroExpress

SWISS VOICE TOUR je manifestacija u kojoj se biraju najbolji glazbeni izvođači Švicarske u dobi od 8 do 17 godina, odabire se 150 mlađih i 150 starijih glazbenika.

Ove godine na ovom prestižnom natjecanju sudjeluju dvije sestre, Hrvatice sa Swiss i hrvatskom putovnicom - Lara (11) i Vanessa (13).

Manifestacija se organizira u 15 švicarskih gradova i to u:
Würenlingenu, Tenerou, Bernu, Martignyu, Prillyu, Wettingenu, Crissieru, Contheyu, Morgesu, Bielu, Mastranu, Oronu, Feverthallenu, Collombeyu i Nevenburgu.

Iza organizacije stoji Paul Sutin, švicarski glazbeni producent uz pomoć glazbenog giganta Coopa. Članovi žirija su poznati švicarski glazbenici i pjevači popuzt Billa Todzoa, pjevač i perkusionist, Christiana Tschanza, švicarski autor i pjevač, Sabrina Sauder, švicarska pjevačica i pop flautist i drugi.

Danas u Wettingenu je održano prvo četvrtfinale na kojem su pobijedile naše hrvatske zvjezdice. One su zasluženu pobjedu ponijele pod nazivom CAPO SISTERS.

Ponosni tata Darko Capo, također pjevač je uvijek u pratnji svojih kćeri, i pruža veliku podršku prije i poslije nastupa. Obitelj živi u švicarskom gradiću Willu.


Sestre su jučer u četvrtfinalu izvele pjesmu WE ARE FAMILY, a danas MARVIN GAYE. Pjesme su snimane u LONG PLAY STUDIO u Zagrebu i završene u legendarnom ABBEYROAD STUDIO u Londonu u kojem su nekad snimali THE BEATLES. Izvršni producent CAPO SISTERS je Zoran Škugor.

A lot of emotion here @ekztaegiparkwettingen with Lara and Vanesssa winning first prize on their performance of @charlieputh ‘s Marvin Gaye. Congrats girls ???? #wettingen #swissvoicetour #winners #singers

Objavljuje Swiss Voice Tour u Subota, 21. rujna 2019.


21.09.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.