PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

04.07.2020
tekst
tekst

Zabava

(VIDEO) KAKO DOMAĆE ZVIJEZDE PROVODE VRIJEME U IZOLACIJI Marko Tolja farba ogradu, Ida Prester vježba s klincima, svi stvaraju novu glazbu i poručuju nam: Ostanite doma!

foto: Aquarius Records

foto: Aquarius Records

Br. pregleda: 1040

Autor: CroExpress

Nije lako, ali nije ni tako teško. Jedino što trebate je ostati doma. Ili kako Boris Štok kaže - ostanite kući. Naše zvijezde pune su i ideja kako što produktivnije iskoristiti vrijeme: "Ja sam se zatvorio u svoju sobicu, nešto sviruckam, pišem nešto novo. Sutra ću izaći malo na terasu i farbati ogradu što se već dugo spremam napraviti, a nikad nemam vremena",otkrio je Marko Tolja.

Ida Prester pokazala je kako tjelovježba u izolaciji ne mora biti "tlaka" i kako ju učiniti zabavnom za cijelu obitelj: "Trening za danas je završio, probajte to svakako kod svoje kuće sa svojim klincima, vidjet ćete da će im biti gušt. Bitno je da je stalno neka nova akcija, da svi ne poludimo i najbitnija stvar ljudi, molim vas, stay at home!".

"Nadam se da radite na sebi, da slušate i stvarate dobru glazbu, da čitate, pjevate, plešete, vježbate i ono što je najbitnije - sve to možete raditi od doma i zato: ostani doma!", poručuje Gina Damjanović.

Poslušajte raspjevano društvo Nenada Borgudana, Idu Prester, Martinu Zvonić iz Sabi, Eni i Vjeku, Akleu Neon, Natali Dizdar i njezinog brata Filipa, Marka Tolju, Marijana i Gabi iz Nole, pocket palmu, Ginu Damjanović, Petra Beluhana i Vladu Mirčetu iz Mayalesa, volite se, družite, zabavljajte i #ostanitedoma!

03.04.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.