Autor: CroExpress

Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo neće više imati javna ukazanja niti će primati poruke koje Gospa daje od 2. kolovoza 1987. godine pa sve do danas, javlja medjugorje-info.

Podsjetimo, vidjelica Mirjana imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine. Tog Božića Gospa je Mirjani najavila da neće više imati dnevnih susreta s Gospom ali joj ostavila dar, tj. može je vidjeti za svoj rođendan 18. ožujka, sve dok je živa.

Tako je baš jučer, oko 14.30 sati, u svom obiteljskom domu, okružena članovima svoje obitelji, Mirjana od Gospe doznala da neće više biti ukazanja drugog u mjesecu dok joj je davala poruku koju prenosimo sa spomenutog portala: 

‘Draga djeco, moj Sin kao Bog uvijek je gledao iznad vremena. Ja, kao njegova majka, po njemu vidim u vremenu. Vidim lijepe i žalosne stvari. Ali vidim da još ima ljubavi i da treba učiniti da je se spozna. Djeco moja, ne možete biti sretni ako ne ljubite jedni druge, ako nemate ljubavi u svakoj situaciji i u svakom momentu svoga života. I ja, kao majka, vam dolazim po ljubavi. Da vam pomognem da spoznate pravu ljubav, da spoznate moga Sina. Zato vas pozivam da uvijek iznova što više žeđate za ljubavlju, vjerom i nadom. Jedini izvor s kojeg možete piti je pouzdanje u Boga, moga Sina. Djeco moja, u momentima nemira i odricanja vi samo tražite lice moga Sina. Vi samo živite Njegove riječi i ne bojte se. Molite i ljubite iskrenim osjećajima, dobrim djelima i pomozite da se svijet promijeni i moje srce pobijedi. Kao i moj Sin i ja vam kažem: Ljubite jedni druge jer bez ljubavi nema spasenja. Hvala vam, djeco moja!’ 

Datum objave: 19.03.2020.