Autor: CroExpress/PR

Ako ste prestrašeni, nervozni ili zabrinuti zbog odlaska stomatologu, dentalna poliklinika Štimac centar dentalne medicine iz Zagreba može vam pomoći. Svojim pacijentima koji osjećaju strah i tjeskobu nude jedinstveno rješenje u obliku svjesne sedacije kako bi im pomogli da opušteno i s povjerenjem riješe svoju dentalnu situaciju.

Najbolje fiksno rješenje za bezube čeljusti – bez boli i straha!

Implantologija je grana dentalne medicine koja je posljednjih godina najviše napredovala, a u Štimac centru dentalne medicine više od 15 godina fokus se stavlja upravo na najsuvremenija i najefikasnija fiksna rješenja u slučajevima nedostatka jednog ili više zubi.

U slučaju potpuno bezube čeljusti postoji metoda All-on-4. Radi se o fiksnom mostu na 4 implantata. To je, financijski i funkcionalno, jedno od najpopularnijih rješenja kod bezubih čeljusti. Tako i potpuno bezube osobe mogu imati osmijeh u samo 24 sata!

Kako bi taj postupak prošao što ugodnije, u Štimac centru svojim pacijentima nude mogućnost svjesne sedacije. Tako i za najkompleksnije situacije i pacijente s najvećim strahom osiguravaju ugodan, vrhunski tretman i osmijeh koji zaslužuju.


2Kod Mirele je bezubost riješena uz pomoć metode all on 4 za koju se pobrinuo doktor Filip Štimac, specijalist oralne kirurgije.

Svjesna sedacija pobjeđuje strah
Svjesna sedacija je stanje smirenosti i smanjene svjesnosti koje se postiže primjenom lijekova intravenskim putem. Započinje i do 10 minuta prije stomatoloških postupaka i nastavlja se tijekom cijelog zahvata. Uz vas će, uz vašeg stomatologa, biti i anesteziolog koji će pratiti vaše stanje. Tijekom cijelog zahvata moći ćete svjesno i neovisno disati, zadržat ćete normalan osjet dodira i mogućnost razgovora. Moguće je da ćete se samo djelomično sjećati stomatološkog zahvata.

Svjesna sedacija predviđena je za veće stomatološke zahvate poput ugradnje implantata, operativnih zahvata, kompliciranih vađenja zuba i zahvata duljeg trajanja.

3Kod Anite je strah doveo do loše dentalne situacije koju je specijalist oralne kirurgije, dr. Filip Štimac, riješio uz pomoć implantata.

Ako ste nervozni ili se bojite stomatologa, svoj problem možete vrlo jednostavno riješiti. Obratite se Štimac centru dentalne medicine čiji će stomatolozi vaš posjet učiniti ugodnim i opuštenim!

Dogovorite svoj termin
kod najboljih doktora u Hrvatskoj po izboru pacijenata i osigurajte si besplatan paket usluga uz pregled, rendgensku dijagnostiku i smještaj u Zagrebu u vrijednosti 240€!



Datum objave: 13.03.2019.