Autor: CroExpress/PR

Sitni fizički nedostaci stvar su prošlosti. Estetska kirurgija i kozmetologija u kombinaciji s vrhunskim stručnjacima i modernom tehnologijom omogućuju nam da se uz male i efikasne zahvate možemo osjećati odlično u svojoj koži.
Dental centar Dubravica i Medicinski centar Vodice savršena su simbioza iskustva medicinskih stručnjaka, kozmetičkih trendova i moderne tehnologije.
209hnbp.jpg
Dobro poznati stomatološki centar Dubravica, smješten u Vodicama, u srcu Dalmacije u sklopu svoje klinike ima i Medicinski centar Vodice gdje vas očekuje spoj vrhunskih zdravstvenih usluga na jednom mjestu uz najviše standarde zahvaljujući visokoeduciranom i iskusnom medicinskom osoblju te vrhunskoj dijagnostičkoj i terapijskoj opremi.

3bosy.jpg
Uz kardiologiju, ginekologiju, fizikalnu terapiju, otorinolaringologiju, neurologiju i druge odjele već više od pola godine u Medicinskom centru Vodice se izvode razne estetske operacije. Najpopularnije su operacije grudi, face lift, abdominoplastika i rinoplastika.

Uz estetske zahvate česti su zahtjevi za popularnim filerima koji ‘peglaju’ bore u samo jednom tretmanu.
U Medicinskom centru Vodice rade dva plastična kirurga koje s pravom svrstavaju među najbolje u Hrvatskoj. To su doc. dr. sc. K. Bulić i doc. dr. sc. D. Cikojević.
2eow5fk.jpgDoc. dr. sc. D. Cikojević
O doc.dr.sc. Krešimiru Buliću dosta se pisalo u hrvatskim medijima prošlih mjeseci. Naime docent Bulić jedan je od liječnika koji su uspješno obavili revolucionarnu operaciju razdvajanja sijamskih blizanki. Riječ je o najkompliciranijoj operaciji u hrvatskoj povijesti. Docent Bulić je inače voditelj Odjela za plastično-rekonstruktivnu kirurgiju KBC-a Zagreb, te pročelnik Poliklinike za kirurgiju u istoj ustanovi. Kao iskusan kirurg, iza sebe ima zavidan broj uspješnih zahvata na području plastične kirurgije.
Doc. dr.sc. Draško Cikojević, specijalist je otorinolaringologije i subspecijalist plastične kirurgije glave. Docent Cikojević također ima veliko iskustvo i brojne zadovoljne pacijente a osim što radi u KBC Split i predavač je na Sveučilišu u Splitu i Mostaru.
Operacije se izvode u općoj ili lokalnoj anesteziji, u moderno uređenoj operacijskoj sali s cleanroom tehnologijom a za pacijente izvan Hrvatske, klinika osigurava i smještaj.
U Medicinskom centru naručiti se možete za korekcije kapaka, ušiju, nosa, povećanje ili smanjivanje grudi, liposukciju, abdominoplastiku ili zatezanje trbuha, ginekomastiju (smanjenje muških grudi) te brojne druge estetske zahvate.
x2p9nc.jpg
Osoblje je iznimno stručno i ljubazno pa ćete u turističkom raju, gradu Vodice uz odmor vratiti se kući s novim samopouzdanjem i bez nesavršenosti na vašem tijelu.
35mnll2.jpg
Više o uslugama Medicinskog centra pročitajte na njihovoj web stranici www.mcvodice.hr a na stranicama Poliklinike Dubravica potražite više informacija o dentalnim uslugama – www.dcd.hr.

Datum objave: 16.07.2019.