Autor: CroExpress/PR

U ovom izazovnom vremenu kroz koje svi zajedno prolazimo naizgled se čini kao da je razloga za osmijeh u našim životima sve manje. Poliklinika IMED Vas upravo zato želi ohrabriti i podsjetiti na one istinske vrijednosti koje nas pokreću, koje u nama bude optimizam i radost te na sve one emocije koje stoje iza najiskrenijeg osmijeha!

Želimo Vas podsjetiti da bez obzira na okolnosti koje nas okružuju, ipak uvijek možemo pronaći barem jedan razlog za osmijeh.

Upravo zato odlučili smo pokrenuti jednu malu, pozitivnu inicijativu pod nazivom #osmijehispodmaske, kako bismo Vas potaknuli da zastanete, promislite i zapitate se što je razlog za Vaš osmijeh danas?

Je li to Vaša obitelj? Zajedništvo? Dom? Ljubav? Razumijevanje? Ili je to pak samo neka dnevna sitnica koja mami osmijeh na Vaša lica?

Ako želite podržati našu inicijativu stavite masku, slikajte sebe ili nešto što Vam je danas izmamilo osmijeh na lice. Snimajte se i pišite nam koji je razlog za vaš #osmijehispodmaske i budimo zajedno pokretači pozitivnih promjena i zajedništva u novom vremenu koje nam stiže. Pridružiti nam se možete na instagramu stavljajući #osmijehispodmaske ili nam Vaše slike, videozapise i komentare možete slati na naš instagram profil ili facebook stranicu.

Naš cilj je vratiti osmijeh na Vaše lice, jer to je ono što mi radimo.

I najvažnije od svega, ne zaboravite… Uvijek postoji barem jedan razlog za osmijeh, pa makar se on privremeno sakrio ispod maske.

Datum objave: 04.05.2020.