Trenutno je povratne karte na ovoj liniji moguće kupiti za svega 10 eura, u brojnim terminima u lipnju, srpnju i kolovozu.

Ryanair je početkom lipnja otvorio svoju prvu liniju prema Zagrebu iz Brusselsa (Zračna luka Charleroi). Navedena linija trenutno prometuje dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, a ovaj poznati prijevoznik od danas uvodi još jednu liniju iz Milana (Zračna luka Bergamo).

U prometu će linija Milan Bergamo – Zagreb – Milan Bergamo biti četiri puta tjedno, svakog utorka, četvrtka, subote i nedjelje, a letovi su na ovoj liniji najavljeni i u prodaji sve do kraja ožujka sljedeće godine, javlja Croatian Aviation.

U 11 sati i 50 minuta zakazan je prvi dolazak zrakoplova iz Milana u Zagreb, a polijetanje prema Milanu planirano je u 12 sati i 15 minuta. U Zagrebu Ryanair ima vrlo kratko vrijeme prizemljenja, od svega 25 minuta.

Trenutno je povratne karte na ovoj liniji moguće kupiti za svega 10 eura, u brojnim terminima u lipnju, srpnju i kolovozu.

Od danas, 17. lipnja, do kraja listopada Ryanair će između Milana i Zagreba obaviti gotovo 80 povratnih letova i pritom ponuditi gotovo 30 tisuća sjedala.

Još tri redovne linije prema Zagrebu Ryanair će pokrenuti krajem srpnja. Za 27. srpanj najavljeni su letovi iz Rima, Gotenburga i Londona. U rujnu će ostalih 10 najavljenih linija započeti s prometom.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 17.06.2021.