Borba se održala u dvorani Hermann-Hepper-Halle, u Tübingenu, u Njemačkoj. Ne propustite prijenos ‘okršaja’ na Fight24.tv. Gorički je objasnio detalje borbe:

Od 1. runde krenuo sam provoditi taktiku koju sam sa svojim trenerom napravio. Protivnik je bio točno onakav kakvim smo ga očekivali pa nas nije niti previše iznenadio, od 1. runde je počeo bacati udarce i ići naprijed te nije stao do zadnjeg zvonca. Držao sam protivnika na distanci i nisam mu dao da mi se približi. U 2. rundi sam ga pogodio s lijevim krošeom i bacio na pod ali sudac je vodio pod da se poskliznuo, što nije bio slučaj.. Pobijedio sam svaku rundu u borbi i tako osigurao čistu jednoglasnu pobjedu u Tubingenu, Njemačkoj.

Protivnik je boksao dosta prljavo te me je nekoliko puta udario ispod pojasa, u međunožje, u zatiljak i nekoliko puta sa glavom u glavu radi čega sam dobio kvrgu na čelu. Drago mi je da je ovo bio zadnji put da se borim sa nekim tko nije na mom nivou, nažalost nitko drugi nije bio dostupan pa sam morao prihvatiti borbu protiv protivnika koji se bori u 2 kategorije iznad moje. Iako smo ovu borbu mogli završiti nokautom, nismo silili da ne bi došlo do nepotrebne ozljede i tako nam uništila planove za 12.mjesec kada planiramo imamo jednu veliku borbu te pokazati svima tko sam ja zapravo, te sam htio probati kako će lijeva ruka podnositi udarce nakon oporavka od puknuća šake iz lipnja 2022.

Hvala svim Hrvatima koji su putovali iz drugog grada samo da me dođu podržati u mojoj prvoj glavnoj borbi u Njemačkoj.

Borba će se moći vidjeti na YouTube kanalu.

Još bi se zahvalio svojem timu što je odradio odličan posao. Hvala mojem treneru Marku Bračiću, imamo recept za poboljšanje i napredak iz dana u dan i zato mislim da ćemo postići sve što planiramo u boksu. Ja sam perfekcionist i težak se je nositi sa mnom ali moj tim to zna i zato stalno napredujemo svaki put kada se pojavimo u ringu, hvala im (Marko Bračić, Mario Špoljar, Željko Pintar).

Veliko hvala i mojim prijateljima i sponzorima koji su cijelo ovo vrijeme uz mene i podržavaju me na mom putu da se rangiram na svjetsku scenu, bez njih ništa ne bi bilo moguće, te koji su mi pomogli da financijski omogućim ovu, kao i sve do sada, borbu.


Autor: CroExpress Datum objave: 10.10.2022.