Mnogi se pitaju na što je mislio predsjednik Republike Hrvatske Milanović kada je nedavno u izjavi za medije spomenuo Treću republiku? Svoj osvrt na izjavu predsjednika dao je i fra Mario Knezović na svom Facebook profilu:

HRVATSKA: PACIJENTA SE LIJEČI, A NE TRUJE I UBIJA

Samo, uz svo ljudsko poštovanje, jugofilski psihopata može najavaljivati neku TREĆU Republiku – Treću Hrvatsku.

Hrvatska istinskih domoljuba i prijatelja Istine i slobode je Hrvatska: Franje Tuđmana, Kate Šoljić, Blage Zadre, Josipa Jovića, Ante Gotovine, Ćipe Mlinarića, Gojka Šuška, Mije Jelića, Jeana Nicoliera i tisuća poginulih branitelja i onih koji su je kao branitelji branili i stvorili.

Priča o nekakvoj TEĆOJ Republici je izravno pljuvanje na žrtvu branitelja i njihovo djelo stvaranja Domovine.

Istina, znam, pisao sam o tome, ta stvorena i slobodna Hrvatska nije onakva kakvu smo je sanjali. Ona je postala i mjesto nepravde, korupcije, nemoralnih zakona, nepotizma i mnogih stvari koje nisu za pohvaliti.

No, to je Hrvatska koju su stvorili hrabri ljudi, ljudi srca i ljubavi. NJIHOVA stvorena Hrvatska je veća od svih bolesti i anomalija koje su je snašle.

Pacijenta – Hrvatsku- treba liječiti, a ne likvidirati ili usmrti. Najava TREĆE Republike je rušenje stvorene države u krvi i mukama.

A moji stavovi su jasni kad sv. Pavao kaže: Ni Kefin, ni Apolonov, nego KRISTOV, napisao je fra Knezović.

HRVATSKA: PACIJENTA SE LIJEČI, A NE TRUJE I UBIJA 🔸️Samo, uz svo ljudsko poštovanje, jugofilski psihopata može…

Objavljuje Fra Mario KnezovićSrijeda, 20. ožujka 2024.

Autor: CroExpress Datum objave: 21.03.2024.