Autor: CroExpress

Na velikom središnjem trgu Marktplatz ispred glavne gradske vijećnice u Stuttgartu, jedan od najznačajnijih kulturno-društvenih događanja iz godine u godinu posjeti više od 100.000 posjetitelja.

Hrvatska kulturna zajednica iz Stuttgarta predstavit će široj javnosti po treći puta za redom  jedan djelić hrvatske kulturne baštine.

‘Vrlo je važno surađivati s gradskim vlastima i u sklopu ovakvih manifestacija koje pokazuju koliko je gradu Stuttgartu, ali i pokrajini Baden-Württemberg stalo do kvalitetne integracije svih građana stranog porijekla‘, rekao nam je Zrinko Jurić, predsjednik HKZ Stuttgart.

‘Domaći specijaliteti i poslastice čine naš Hrvatski štand posebno prepoznatljivim. Ponosni smo zbog ovog uspjeha, te vas rado pozivamo na ovaj prekrasni festival koji će se održati prema sljedećem rasporedu:

u petak, 18. srpnja od 17 do 23 sata
u subotu, 19. srpnja od 16 do 23 sata
u nedjelju, 20. srpnja od 13 do 22 sata

Mjesto održavanja:
MARKTPLATZ STUTTGART


‘Dođite, vidite i uvjerite se u ljepotu folklora i pjesme. Naši folklorni zborovi uvijek nanovo s mnogo žara predoče svu ljepotu naše domovine, a mi se iskreno radujemo vašem posjetu’, poruka je predsjedništva HKZ Stuttgart.

Datum objave: 14.07.2014.