Hrvatski nogometni savez raspisao je natječaj za izbor najbolje fotografije praćenja hrvatske reprezentacije tijekom 2024. godine.

Nagrade će se dodjeljivati fotoreporterima koji su akreditirani na nekoj od utakmica hrvatske nogometne reprezentacije tijekom 2024. godine. Fotografije koje mogu biti nagrađene moraju biti isključivo vezane za nastupe hrvatske nogometne reprezentacije, kao i treninge tijekom okupljanja iste.

Svaki fotograf može poslati do pet svojih fotografija (u minimalnoj kvaliteti od 2 MB po fotografiji), na e-mail adresu press@hns.family, s naslovom “Za nagradni natječaj HNS-a”. Fotografije se mogu slati od 15. studenoga 2024. godine do 10. prosinca 2024. godine, što je završni rok za slanje kako bi fotografije bile uključene u natječaj.

Stručni žiri činit će najmanje tri osobe koje će odabrati Hrvatski nogometni savez, a koji će biti javno objavljen prilikom javne objave dobitnika. Nagrađeni će biti autori triju najboljih fotografija po izboru stručnog žirija. Jedan autor može osvojiti samo jednu nagradu.

Odluka o pobjednicima bit će donesena najkasnije do 1. ožujka 2025. godine, a HNS će obavijestiti dobitnike o načinu dodjele nagrada.

Pravila natječaja možete preuzeti ovdje.


Autor: HNS Datum objave: 27.04.2024.