Zlatni globus, kojeg godišnje dodjeljuje Holivudsko udruženje stranih medija (HFPA), nagrađuje najbolje filmove i televizijske emisije i predstavlja najprestižniju filmsku nagradu nakon čuvenog Oscara.

‘Oduševljen sam što je moje predviđanje bilo točno jer je britanska glumica Rosamund Pike osvojila Zlatni globus za glavnu ulogu u filmu koji nosi naziv ‘Jako mi je stalo’ zajedno s čuvenim Peterom Dinklageom. On je sjajan glumac i kolega, što se boljoj osobi nije moglo dogoditi jer sam imao priliku raditi i razgovarati s njom profesionalno i osobno. Bilo je divno i zabavno biti na setu s izvrsnim glumačkim talentima. Čestitam Rosamund i cijelom timu!’, poručio je Marco Radakovic, holivudski glumac hrvatskih korijena.

Pike je utjelovila Marlu Grayson, uspješnu i bogatu ženu koja za život zarađuje kradeći od starijih osoba za koje brine i kojima je skrbnica. Međutim, njezina najnovija žrtva, naizgled dobroćudna starija gospođa, nije klijent na kakvog je navikla – i sad ima rusku mafiju na vratima.

Uz Pike, u filmu glumi i izvrsna Dianne West te Elza Gonzalez i Chris Messina.

Film ‘I Care a Lot’ izgleda napeto i nevjerojatno zabavno pa ga jedva čekamo pogledati!


Autor: CroExpress Datum objave: 02.03.2021.