„Ribarski tjedan“, kao jedna od najstarijih manifestacija u Crikvenici, spaja ljubav prema tradiciji, moru i zabavi te želi to prenijeti i na naše najmlađe, na nasljednike tradicije.

Tijekom slavljeničkog tjedna, od 27. kolovoza do 3. rujna, za njih smo pripremili svakodnevni program. Prvi dan „Ribarskoga tjedna“, 27. kolovoza, počinje edukativnom radionicom o ribolovu „Ča je to ribarija?“, a održat će se u 10:00 sati ispred PŠRD-a „Arbun“ u Crikvenici.

Svaku večer od 19:00 sati održavat će se „Šareni ribarski svijet“, likovne radionice namijenjene najmlađima. Prijave se vrše na licu mjesta, na Trgu Stjepana Radića.

Svi znamo da zlatne ribice ispunjavaju želje. Na vama je da se pridružite djeci, među plavim ribicama pronađete zlatnu, uslikate selfie s njom koji ćete poslati na e-mail adresu info@tzg-crikvenice.hr, odlijepite ju i odnesete u Turističko – informativni centar Crikvenica, gdje vas čeka nagrada za trud i uspjeh. Potraga za zlatnom ribicom će se odvijati svakoga dana u „Ribarskome tjednu“ u užem centru grada. Svaki dan vas čeka nova potraga i nova nagrada.

Također, panoramska atrakcija u našem gradu – „Crikvenica Eye“ – nudi promotivne cijene vožnje za djecu u iznosu od 30,00 kuna.

Veselimo se vašem dolasku na „Ribarski tjedan“ u Crikvenici jer djeca su kod nas uvijek rado viđeni gosti.

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizatori: „Jadran“ d.d., Cocktail bar „Balustrada“, Kavana „Toš“, Ugostiteljski obrt „Feral“,  JD „Val“ Crikvenica, PŠRD „Arbun“ Crikvenica, Vinska kuća „Pavlomir“, Eko selo „Selce“ d.o.o., Obrt „Glamour“, Big game fishing with Mauro, VK „Crikvenica“, Muzej Grada Crikvenice, KČS „Kotor“, M/B „Sfera“, M/B „MS Lord“, M/B „Plima“, M/B „Primorka“, podmornica „Peppy“

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Turistička zajednica Kvarnera, Kvarner Maritime Heritage, Županijska lučka uprava Crikvenica, „Eko – Murvica“ d.o.o.


Autor: TZ grada Crikvenice Datum objave: 27.08.2022.