U najavnom videu turneje Irskom i Ujedinjenim kraljevstvom Coverdale je rekao: “Prije dvije godine imali smo zadovoljstvo raditi s nevjerojatnim mladim glazbenikom u Zagrebu i otad smo ga držali na oku”.

Popularni britanski rock band Whitesnake povećao je broj svojih članova. Naime, bendu se pridružio i hrvatski glazbenik Dino Jelušić.

David Coverdale 1978. godine osnovao je Whitesnake nakon što je napustio grupu Deep Purple. Tijekom 80-tih postigli su najveći komercijalni uspjeh bezvremenskim hitovima poput “Fool For Your Loving”, “Is This Love”, ‘Here I Go Again’, “Still Of The Night”.

U najavnom videu turneje Irskom i Ujedinjenim kraljevstvom Coverdale je rekao: “Prije dvije godine imali smo zadovoljstvo raditi s nevjerojatnim mladim glazbenikom u Zagrebu i otad smo ga držali na oku. Mislim da će on biti divan dodatak Whitesnakeu”.

Podsjetimo, popularni mladi glazbenik, bio je pobjednik i Dječjeg Eurosonga, a već neko vrijeme gradi inozemnu karijeru.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, rekao je Jelušić za story.hr.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 28.07.2021.