Autor: Z.S./The Huffington Post

Tucker Blanford (23) trebao se 15. kolovoza oženiti sa Alex Lancaster. Međutim, predomislio se. Da bi izbjegao svadbu izrežirao je vlastitu smrt.
Kako piše The Huffington Post, par se upoznao 2012. u Connecticutu. Alex opisuje Tuckera kao pravog džentlmena. Otmjene večere, nakit, njegova predivna obitelj… Sve je to dovelo do toga da je Alex rekla sudbonosno DA kada ju je njen voljeni zaprosio.
No, stvari su se počele mijenjati. Nepoznati muškarac joj je preko telefona rekao da je Tucker bio u depresiji i da se bacio pod automobil. Alex je bila emocionalno uništena. No, novi telefonski poziv je preokrenuo stvari. Razgovor sa Tuckerovom mamom bio je neobičan – ona nije imala pojma da joj je sin poginuo. Dapače, rekla je Alex da je on zdrav i dobro. Alex je saznala da je Tucker lagao roditeljima da su njih dvoje prekinuli. Tucker se ispričao SMS-om i platio pola troškova za vjenčanje, ali ono što je učinio je za Alex neprostivo.
‘Mislim da mu nikad neću oprostiti. Pretvarati se da si mrtav da se ne bi oženio je stvarno kukavički. Ako me volio, kako je to mogao učiniti?’, kaže Alex.
Oglasio se i prozvani Tucker i sve priznao. Za sebe kaže da je užasna osoba, ali da nije znao što napraviti.

Datum objave: 19.08.2014.