Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još je jednom pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce, pišu najnovijevijesti.hr.

Prema pisanju De Limburgera, Modrić je priuštio dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda.

Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog koje je u prošlosti bio podvrgnut transplantaciji jetre i bubrega, pišu lokalne novine. Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest. Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

Objavljuje FC RobinstijnČetvrtak, 15. lipnja 2023.

Majka: Bilo je nestvarno

“Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji. Pričao je s nama 15-ak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten. On je tako normalan, nevjerojatno kako stoji s obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa već i zbog svoje osobnosti”, rekla je majka.

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji su dan nakon utakmice protiv Nizozemske otputovali u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima. Zvijezda hrvatske reprezentacije i Real Madrida ostavila je snažan dojam na obitelj.

Obitelj je napustila hotel s hrvatskim dresom i porukom: “Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić.”


Autor: CroExpress Datum objave: 16.06.2023.