Pozivamo vas na Rivijeru Crikvenicu koja je u svibnju domaćin zanimljivog projekta Experience Crikvenica (Health & Outdoor), projekta koji povezuje zdravlje, zabavu, aktivnosti na otvorenom i zdravu gastronomiju.

Sve to na lokaciji na kojoj nastaju vaše najzanimljivije uspomene.

Tri tematska vikenda donose zanimljiva i raznovrsna događanja besplatna za sve korisnike. Od 14. do 15. svibnja “dojurit” ćemo na kotačima jer nas čeka Biciklistički vikend. U subotu se od 10:30 sati spaja fizička aktivnost s digitalnom tehnologijom tijekom programa Kids Cro Race Demo. Djeca će, podijeljena u kategorije, voziti virtualne biciklističke utrke na trenažerima, a na velikome ekranu će biti prikazana animacija vožnje uz simulaciju ceste. Podjela nagrada je predviđena za 14:00 sati.

Biciklistička tura by Kristijan Đurasek (centar Crikvenice – Tribalj – Selce – centar Crikvenice) vozit će se od 16:00 sati. Pod vodstvom hrvatskog biciklista olimpijca, prijavljeni će imati priliku uživati u crikveničko – vinodolskoj rivijeri na dva kotača. Prijava za Kids Cro Race Demo i Biciklističku turu by Kristijan Đurasek je moguća na linku OVDJE!

Nedjelja je rezervirana za 8. XC maraton Crikvenica koji se vozi kroz crikveničko – vinodolsku rivijeru, a boduje se za XCM Kup Hrvatske 2022. Početak utrke je u 10:30 na Trgu Stjepana Radića. Utrka koja svake godine privuče više stotina ljubitelja biciklizma iz Hrvatske i drugih zemalja ima stazu A (67 km) i stazu B (47 km). Prijave su moguće do 13. svibnja stoga požurite! Podjela nagrada je predviđena za 16:00 sati. Više informacija na www.bkc.hr.

U drugom po redu tematskom vikendu, 21. i 22. svibnja, spojit ćemo odgođeni Dječji sportski vikend i Vikend rekreacije. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu za djecu i odrasle. Posljednji vikend, od 28. do 29. svibnja, namijenjen je veslanju i interpretativnoj šetnji u Jadranovu.

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda do 150,00 kn ili pet sljedova do 250,00 kn. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenici jesu: Boutique hotel Esplanade, Burin, hotel Crikvenica, Karoca, Rosalia (Heritage Hotel Stypia), Trabakul u Crikvenici, Domino u Dramlju te Kantunić, Riva i Ulika u Selcu. Na svoje će doći svi gastroljupci, neovisno o tome vole li više meso, ribu ili povrće. Dođite i uživajte u rapsodiji okusa i mirisa.

A kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma bio još intenzivniji, zdravstvene će se ustanove naše rivijere (Thalassotherapia Crikvenica, Terme Selce) pobrinuti za posebnu ponudu tretmana i usluga. Sve detalje i novosti vezane uz navedene programe možete pronaći na www.rivieracrikvenica.com i Facebook stranici Crikvenica – Croatia.


Autor: TZ Grada Crikvenice Datum objave: 11.05.2022.