Autor: Hina/CroExpress

Angelina Jolie i Brad Pitt obično se jako trude sačuvati svoju privatnost, ali iznos od dva milijuna dolara ipak ih je uspio uvjeriti da svoje fotografije s nedavnog vjenčanja podijele sa svjetskom javnosti, pišu američki mediji u srijedu.
Slavni glumački par prodao je fotografije časopisima People i Hello!, tjedan dana nakon što se 23. kolovoza vjenčao u Francuskoj.

Dobro upoznati izvori kazali su da su se dva časopisa morala udružiti kako bi skupili dovoljno novaca za ekskluzivne fotografije.

Glamurozni holivudski glumački par vjenčao se u svom dvorcu Miraval na jugu Francuske, na privatnoj svečanosti kojoj su nazočili samo najbliži prijatelji i obitelj. Vjenčanju je prisustvovalo i njihovo šestero djece. Angelina je do oltara došla u pratnji najstarijih sinova Maddoxa i Paxa, a kćeri Zahara i Vivienne bacale su latice. Prstenje su predali Shiloh i Knox.

Pitt (50) je bio u braku s glumicom Jennifer Aniston, a Jolie (39) je ovo treći brak – bila je udana za Johnnyja Leeja Millera i Billyja Boba Thorntona.

Datum objave: 03.09.2014.