Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe Srce za Ugandu, koji će se 2. veljače održati u koncertnoj dvorani Gripe u Splitu, biti će večer zajedništva, molitve, slavljenja i dobrote.

Na koncertu će nastupiti neka od najpoznatijih imena duhovne glazbe u Hrvatskoj te će koncert biti na visokoj produkcijskoj razini.

Ovaj koncert još će jednom pokazati kako smo ujedinjeni kada zajedno pomažemo onima koji su najpotrebniji.

Sestre Palić, zbor Mihovil, Vanessa Mioč, fra Marin Karačić i sestre Ramljak otpjevat će neke od najpoznatijih duhovnih pjesama, a don Ivan Zovko predvodit će molitvu. Gost će biti Dražen Zečić.

#ZAJEDNO POMAŽEMO ONIMA KOJIMA JE POMOĆ NAJPOTREBNIJA! Veliki humanitarni koncert duhovne glazbe #Srce #za #Ugandu održat će se u #Splitu i biti će večer zajedništva, molitve, slavljenja i dobrote 🙂

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike Hrvatske u Ponedjeljak, 22. siječnja 2024.

Koncert je humanitarni te sav prihod od koncerta ide isključivo za potrebe izgradnje nove misije u Ugandi, mjestu Karmoja. Ta misija uključuje izgradnju pastoralno – edukacijskog centra za djecu i mlade, utočište za najsiromašnije, crkvu, osnovnu školu, dječji vrtić te poljoprivredno dobro. Otvaranje ove nove misije ovim ljudima postaje nada i sigurnost za bolje sutra. 

Pretprodaja ulaznica – OVDJE!


Autor: CroExpress Datum objave: 22.01.2024.