Premijer Andrej Plenković čestitao je u petak putem video-poruke Božić te građane pozvao da cijepljenjem i pridržavanjem epidemioloških mjera doprinesu zdravstvenoj sigurnosti društva i izrazio nadu u slogu, zajedništvo te što manje polarizacije u društvu.

“Drage Hrvatice i Hrvati, u domovini i inozemstvu, dragi sugrađani, pred nama je blagdan Kristova rođenja, vrijeme za zajedništvo, obitelj i veselje. Ovo je prigoda da se prisjetimo svih iskušenja s kojima smo bili suočeni u 2021. godini. I ova je godina bila obilježena pandemijom koronavirusa. Prisjećamo se svih naših sugrađana koji su nas nažalost napustili”, rekao je premijer.

Izrazio je zahvalnost brojnim zdravstvenim djelatnicima koji su ulagali maksimalne napore da zaštite zdravlje građana.

Plenković je poručio kako je sada vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja, da se pridržavamo epidemioloških mjera i da na taj način svatko od nas pridonese zdravstvenoj sigurnosti cijeloga društva.

Pred nama je blagdan Kristova rođenja, vrijeme za zajedništvo, obitelj i veselje. Svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini!🎄bit.ly/3EuTgRP

Objavljuje Andrej Plenković u Petak, 24. prosinca 2021.

Ovo je bila godina, dodao je, u kojoj smo uspjeli ostvariti veliki gospodarski oporavak te pokazali otpornost, snagu, znanje i želju za kvalitetnijim životom.

“Upravo na tom tragu i u duhu optimizma, a nadam se i u slozi i zajedništvu te sa što manje polarizacije u društvu, svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini”, poručio je premijer Plenković u čestitki objavljenoj na web stranici Vlade.


Autor: CroExpress, Hina Datum objave: 24.12.2021.