Uzbudljiva atmosfera zavladala je City Centerom one East u Zagrebu dok su Vatreni predstavljali svoje nove dresove za nadolazeće događaje, uključujući i EURO 2024.

Nova garnitura dresova, koja će pratiti naše Vatrene sljedeće dvije godine, oduševila je kako igrače tako i fanove, obećavajući da će izgledati još spektakularnije na terenu. Dresovi su već dostupni u službenoj internetskoj trgovini HNS-a (shop.hns.family) te putem službene iOS/Android aplikacije, a isporuke kreću već od 21. ožujka.

"Dres uistinu izgleda moćno i snažno, baš kao i naša reprezentacija na terenu. Istovremeno, siguran sam da će i drugi…

Objavljuje Hrvatski nogometni savezPonedjeljak, 18. ožujka 2024.

Marko Pjaca, jedan od naših ponosnih igrača, nije skrivao svoje oduševljenje novim dresom: “Lijepo je da su nam navijači došli dati podršku, to nam daje dodatnu snagu za ove prijateljske utakmice, a onda i EURO 2024. Novi dres je odličan, uživo još puno ljepši nego na fotografijama, jedva čekam zaigrati u njemu.”

Predstavljeni novi dresovi Hrvatske nogometne reprezentacije za EURO 2024.

Spektakularan događaj bio je upotpunjen koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti, te su se najmlađi navijači imali priliku družiti sa svojim nogometnim idolima. Oduševljeni su dočekali Vatrene s ovacijama i uzbuđenjem, te su imali priliku osigurati nekoliko potpisa i “selfieja” za vječnu uspomenu.

PREPORUČAMO POGLEDATI VIDEO PRILOG! Zlatko Dalić: ‘Njima smeta Hrvatska, a od mene su napravili propalicu, lopova i neznanca’

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike HrvatskeSubota, 16. ožujka 2024.

Nova sezona donosi novu nadu i uzbuđenje za našu nogometnu reprezentaciju, a novi dresovi simboliziraju novi početak i zajedništvo prema uspjehu. Navijači već s nestrpljenjem očekuju početak EURO 2024, spremni da pruže svu podršku svojim Vatrenima na putu do vrhunskih rezultata.

Predstavljeni novi dresovi Hrvatske nogometne reprezentacije za EURO 2024.

#HRVATI #IZVAN #REPUBLIKE #HRVATSKE, ovo je događaj koji se ne propušta 🙂

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike HrvatskeČetvrtak, 14. ožujka 2024.

Autor: CroExpress Datum objave: 19.03.2024.