Donosimo vam cjelovit program po župama diljem Njemačke.

HKZ München

Svečano euharistijsko misno slavlje u nedjelju, 11. veljače u 12.30 sati u crkvi St. Michael predvodi hercegovački franjevac fra Goran Azinović OFM, dušobrižnik u HKM Zürich. Proslavi prethodi duhovna obnova. Detaljniji program možete preuzeti ovdje:

HKZ Esslingen/Neckar

Misno slavlje u nedjelju, 11.veljače je u 12.30 sati u crkvi St. Paul.

Nakon svete mise članovi župnog vijeća i ljudi dobre volje priredit će povodom nebeskog zaštitnika HKZ Esslingen zajednički obiteljski objed u župnoj dvorani Untere Beutau 8-10.

HKZ Stuttgart – Mitte

Svečano euharistijsko misno slavlje u nedjelju, 11.veljače u katedrali St. Eberhard u 15 sati predvodi vlč. Ivan Totić, župni vikar u Heidenheimu. Poslije mise je domjenak u prostorijama misije Heusteigstr. 18.

HKZ Stuttgart – Bad Cannstatt

Sveta misa u subotu, 10. veljače u 11.45 sati u crkvi St. Christophorus.

HKZ Balingen

Svetu misu u nedjelju, 11.veljače u 12 sati u crkvi Hl. Geist predvodi fra Milan Gelo OFMConv., župni vikar u hrvatskim katoličkim zajednicama Reutlingen, Metzingen i Tübingen.

HKM Köln

Misno slavlje u nedjelju, 11.veljače u 12.30 sati u Minoritenkirche predvodi dr. don Josip Mužić, profesor filozofije na KBF-u Sveučilišta u Splitu. Uočnica Stepinčeva je u subotu, 10. veljače. Krunica je u 18 sati u Minoritenkirche, sveta misa u 18.30 sati, a nakon mise predavanje don Mužića.

HKZ Schwenningen

Proslava patrona župe Bl. Alojzija Stepinca biti će u nedjelju, 18. veljače svetom misom u 12.30 sati. Za taj svečani dan biti će trodnevnica koja započinje na Pepelnicu, 14.veljače. Svete mise su u 18.30 sati. Prije svete mise vjernici će imati mogućnost za svetu ispovijed od 18 sati. Nakon svete mise u nedjelju vjernici su pozvani na svečani ručak, kavu i kolač, te druženje uz duhovnu glazbu. Ručak će biti u velikoj dvorani misijske kuće (Gemeindehaus).

HKZ Main – Taunus/Hochtaunus

Na svim svetim misama u nedjelju, 11.veljače (Bad Homburg 10 sati, Kelkheim 11.45, Bad Soden 15.30 sati) slavi se blagdan Bl. Alojzija Stepinca.

HKZ Aalen

Sveta misa u kapeli Sv. Mihaela u nedjelju, 11. veljače u 10.30 sati.


Autor: CroExpress Datum objave: 08.02.2024.