Mostovac Nino Raspudić koji se nije odazvao jučerašnjem premijerovom pozivu da zajedno obiđu Covid-odjel klinike “Dr. Fran Mihaljević”, u nedjelju je putem Facebooka premijera pozvao na sučeljavanje pred predstavnicima medija ispred zatvora u Remetincu u ponedjeljak u podne.

“Jučer me predsjednik Vlade, mr. Andrej Plenković, iznenada pozvao da se u 15h sučelimo na Covid-odjelu. Nisam se pojavio jer smatram neprimjerenim da se političari našetavaju po odjelu intenzivne njege, gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup. Stoga ga na vrijeme, dan unaprijed, pozivam na sučeljavanje pred predstavnicima medija, i to džentlmenski, na HDZ-ovom domaćem terenu, ispred zatvora u Remetincu, u ponedjeljak, 13.12. točno u podne”, stoji u Raspudićevoj objavi.

Osjećat će se, navodi Raspudić, “kao kod kuće jer tu su mu prethodnici, najbliži suradnici, a pozivam ga da sa sobom povede i svoje ministre za koje procjeni da im je trenutno, kako se steže Olafov obruč, najpotrebnije razgledati budući pansion”.

Dolazim sam, i stojim na raspolaganju za sva pitanja, kako g. Plenkovića tako i medija, poručuje Nino Raspudić.


Autor: CroExpress, Hina Datum objave: 12.12.2021.