Dvadesetak mladih članova Hrvatske katoličke mladeži (HKM) Dortmund okupilo se u Kölnu na zajedničkom duhovnom susretu koji je predvodila pastoralna suradnica Jelena Radovanović.

Svi su zajedno sudjelovali u svečanoj misi koju je predsjedao župnik fra Vuk Buljan, uz koncelebraciju fra Ivana Režića, župnog vikara i duhovnog asistenta Frame.

Nakon misnog slavlja, mladi iz Dortmunda imali su priliku susresti se i družiti s framašima te mladima iz Hrvatske katoličke mladeži Köln. Susret je bio obogaćen toplim atmosferama zajedništva i duhovnog dijaloga, pružajući mladima priliku za međusobno upoznavanje i razmjenu iskustava vlastite vjere.

Mladi iz HKM Dortmund u duhovnom susretu s framašima iz Kölna
FOTO: HKM Köln

Mladi iz HKM Dortmund su, nakon susreta, zadržali ugodno druženje u prostorijama Misije, što je dodatno pridonijelo pozitivnom ozračju događaja.

Ovaj duhovni susret predstavlja još jedan korak prema izgradnji snažnih veza unutar Hrvatske katoličke mladeži te potiče mlade na aktivno sudjelovanje u vjerskim događanjima i zajedničkom življenju kršćanskih vrijednosti.


Autor: CroExpress Datum objave: 24.01.2024.