Duboka oceanska ljubav prema različitosti, neiscrpan izvor iznenađenja, najintenzivnija vatra strasti, čvrsta afirmacija života, divlji entuzijazam za avanture i eksperimente… samo takve riječi mogu opisati Bernardinu glazbu.

Svojim svestranim, snažnim i duševnim glasom, bilo s vlastitim skladbama ili s odabranim obradama, Bernarda Brunović, hrvatska glazbenica i kantautorica iz Züricha, uvijek iznova sa svojom publikom dijeli veličanstvenu sliku zvuka, koji je doveden do savršenstva. Među popularnim nijansama i brojnim “bojama” ima tu elemenata različitih glazbenih žanrova inspiriranih gospelom, soulom, funkom, R&B-om, bluesom, countryjem i klasičnom glazbom.

Njeni tekstovi su „otvorena knjiga“ u kojoj je zapisana bezvremenska poruka svjetla, nade, ljubavi, radosti i životnog žara, hrabrosti, dobrog, istinitog i lijepog.

Jedinstvena igra izvrsne glazbene kvalitete, nepredvidive kreativnosti, dubine, ekspresivnosti i iskrenih emocija čini da svaka njena izvedba zablista, a publici pruža nezaboravne trenutke koji prodiru duboko u dušu.

“Hearts and Treasures”: Iskrena oda ljubavi, jedinstva i unutarnjeg mira

Nova pjesma pod nazivom “Hearts and Treasures” stiže uskoro, baš kao i do sada, vjerujemo da će i ovaj Bernardin senacionalan uradak biti sinonim za uspjeh upravo kroz zadivljujuću glazbenu kreaciju inspiriranu elementima soula, R&B-a i jazza, koja neprimjetno spaja staru školu sa svježim zvukom.

Duhovita melodija, profinjeni aranžman i prozračni ritmovi obuhvaćaju toplinu, slatkoću, opuštenost i istovremeno osjećaj svježine i lakoće. Nadahnut bezvremenskim temama ljubavi, jedinstva i unutarnjeg mira, “Hearts and Treasures” poziva slušatelje na putovanje samootkrivanja i razmišljanja o misterijama vlastitog postojanja. Elokventni i duboki stihovi pričaju priču o zahvalnosti, poniznosti i potrazi za duhovnim ispunjenjem. Svaki stih služi kao nježan podsjetnik na blago koje spava u ljudskom srcu i ljepotu prihvaćanja životnog putovanja s milošću i suosjećanjem.

“Hearts and Treasures” više je od pjesme; to je duboko proživljen izraz vjere, nade i trajne snage ljubavi. Bilo da tražite utjehu u trenucima samoće ili jednostavno želite pobjeći od stresa svakodnevnog života, ova očaravajuća melodija — melem za dušu — obećava da će raširiti krila vašeg duha.

Švicarska glazbenica i kantautorica hrvatskog podrijetla Bernarda Brunović najavila novu pjesmu - 'Hearts and Treasures'

Tko je Bernarda Brunović?

Bernarda je glazbenica vizionarka poznata po svojoj sposobnosti spajanja različitih glazbenih utjecaja u skladnu tapiseriju zvuka. Sa strašću za pripovijedanjem i darom za melodije, Bernarda stvara pjesme koje duboko odjekuju kod publike. “Hearts and Treasures” najnoviji je dodatak njezinom impresivnom repertoaru, koji prikazuje njezinu bezgraničnu kreativnost i nepokolebljivu predanost glazbenoj izvrsnosti.

“Hearts and Treasures” sada je dostupan na svim većim streaming platformama. Za više informacija o umjetnici i njezinoj glazbi posjetite njezinu web stranicu.

BRAVOOOOO #BERNARDA 👏POVEŽIMO ISELJENIŠTVO S DOMOVINOM!!! USUSRET VELIKOM GLAZBENOM I DUHOVNOM SPEKTAKLU HRVATSKOG ISELJENIŠTVA – #VJERA. #LJUBAV I #DOMOVINA 🇭🇷 #Bernarda #Brunović, švicarska pjevačica hrvatskog podrijetla ima veliki uspjeh u inozemstvu. Naša Bernarda piše, sklada i svojim glasom oduševljava milijune gledatelja! Draga Bernarda, vidimo se u #Zagrebu ❤️ #srpanj2025. #HrvatiuŠvicarskoj @pratitelji

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike Hrvatske u Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Autor: CroExpress Datum objave: 15.05.2024.