U Bodovaljcima, pokraj Nove Gradiške u petak, oko ponoći dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je tragično stradao dvadestpetogodišnji NIKOLA NOVOSELAC, bivši igrač Hrvatskog nogometnog kluba Slaven iz Stuttgarta.

‘Dragi navijači, s velikom tugom vas obaviještavamo da je tragično preminuo naš bivši igrač i prijatelj Nikola Novoselac. Obitelji izražavamo našu iskrenu sućut. Počivaj u miru, stoji u objavi na službenoj stranici HNK Slaven Stuttgart na Facebooku.

Istraga u tijeku

U 23.15 sati, u Bodovaljcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, te je ne držeći se strane kretanja, prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala.

 Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala, kojom prilikom je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže. Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije. 

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 25-godišnjak. Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo, radi izvlačenja tijela 25-godišnjaka.

Također su obaviješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima. Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30 sati, promet je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno. O prometnoj nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu, javlja sbonline.

Autor: CroExpress Datum objave: 07.02.2021.