Hrvatska katolička misija u Berlinu organizirala je prekrasan božićni koncert u crkvi sv. Bonifacija, obogaćen iznimnim nastupima misijskih pjevača.

U nedjelju, 3. prosinca, crkva sv. Bonifacija bila je poprište emotivne i svečane glazbene večeri koju je priredila Hrvatska katolička misija. Publika je uživala u raznovrsnom programu, a istaknuti umjetnici su ostavili snažan dojam svojim iznimnim izvedbama.

Među izvođačima posebno su oduševili hrvatska sopranistica Evelin Novak, njezin suprug, bariton Bernhard Hansky te tenor Ivan Turšić. Njihovi suglasni glasovi ispunili su crkvu sv. Bonifacija, stvarajući prekrasnu glazbenu kulisu koja je odjekivala božićnim duhom.

Sopranistica Evelin Novak je svojom snažnom interpretacijom osvojila srca publike, dok su bariton Bernhard Hansky i tenor Ivan Turšić pridonijeli iznimnom doživljaju svojim virtuoznim nastupima. Skladna sinergija njihovih glasova dodatno je naglasila duh blagdana i unijela toplinu u srca prisutnih.

Ovaj božićni koncert bio je prilika za zajedništvo vjernika i ljubitelja glazbe te je dodatno obogatio adventski duh u Berlinu.


Autor: CroExpress Datum objave: 05.12.2023.