Uzbudljiva vijest dolazi sa turističkog sajma ITB u Berlinu, gdje su iz Veleposlanstva Republike Hrvatske u Berlinu, zajedno s ministricom turizma i sporta, Nikolinom Brnjac, te vodećim ljudima Croatia Airlinesa, najavili novu pogodnost za hrvatsku zajednicu i goste iz Berlina i sjeveroistočnog dijela Njemačke.

Croatia Airlines s radošću najavljuje uvođenje izravnih letova tri puta tjedno između Zagreba i Berlina. Ova vijest donosi novu dimenziju povezanosti između Hrvatske i Njemačke te olakšava putovanje i turističke aktivnosti između ova dva važna europska grada.

Na sajmu, ministrica turizma i sporta, gospođa Nikolina Brnjac, uz veleposlanika Gordan Bakota i direktora Croatie Airlinesa, gospodina Jasmina Bajića, predstavili su ovu iznimno važnu informaciju koja će koristiti brojnim Hrvatima u sjeveroistočnom dijelu Njemačke. Izravni letovi između Zagreba i Berlina pružit će veću mogućnost povezivanja obitelji, prijatelja te poslovnih partnera između ova dva grada.

Više detalja o rasporedu letova i početku operacija bit će objavljeno uskoro, što će dodatno ojačati veze između Hrvatske i Njemačke te olakšati putovanja i poslovne aktivnosti među njima.


Autor: CroExpress Datum objave: 06.03.2024.