Ovo je predivna priča o bratskoj ljubavi, priča koja nas uči prihvaćati druge onakvima kakvi jesu, cijeneći njihovu autentičnost i prekrasnu jedinstvenost. Priča je to o Willu i Henryju Joeu Claussenu.

 

Will će se vjenčati za manje od godinu dana, a on i njegova buduća nevjesta, Alyssa “AJ” Johns, odlučili su tražiti Willovog brata Henryja, koji ima Downov sindrom, da mu bude kum.

Kako ABC izvještava, a prenosi portal Alteia, Will je to nazvao “bro-posal”. Will i Alyssa odlučili su zahtjev učiniti posebnim iznenađenjem za Henryja zakopavši napisanu bilješku u bocu na rubu plaže uz jezero u dvorištu njihova doma u Minnesoti.

Pogledajte video, vjerujemo da nećete moći suspregnuti osmijeh, pa ni suzu.

In a World with much need for love and positivity, Henry Claussen always comes through ❤️The note reads:“Henry Joe, you are already the BEST bro, and my very BEST frand, so will you please say yes and be my BEST man?”

Gepostet von Will Claussen am Sonntag, 16. August 2020

U bilješci je pisalo: „Henry Joe, ti si već NAJ brat i moj NAJBOLJI prijatelj, pa hoćeš li, molim te, biti i moj NAJBOLJI kum? Voli te, Will.”

Obitelj je trenutak Henryjeve reakcije snimila. I bila je to dobra ideja jer reakcija je predivna i oduševila je mnoštvo diljem svijeta.

Čim je Henry Joe pročitao i shvatio pitanje, skočio je u zagrljaj svom bratu, a nakon nekoliko trenutaka priključio im se i Buddy, njihov zlatni retriver.

Video je na društvenim mrežama prikupio gotovo 100 000 pregleda i reakcija.

Čestitamo sretnom paru i njihovom kumu (rekao je “da”)!


Autor: CroExpress Datum objave: 17.09.2020.