Autor: Z.S./Šibenik.in
Prava ljubavna priča stiže nam iz Njemačke – 51-godišnja Njemica zaljubila se u Šibenčanina i sada ga pokušava naći preko interneta. Ona i hrvatski Casanova zajedno su putovali avionom u srpnju ove godine, ali su zaboravili ramijeniti kontakte. Zaljubljena Njemica ne odustaje.
–  Na letu Croatia Airlinesa iz Frankfurta u Split, u srpnju ove godine, upoznala je Hrvata iz Šibenika otprilike 55 godina starosti. Sjeli su jedno kraj drugoga i među njima je odmah ‘kliknulo’. Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, oboje su se složili kako se žele ponovno vidjeti. No, iz ne znam kojeg razloga, nisu razmijenili kontakte. Valjda od prevelikog zanosa – ispričao je Njemičin susjed Benjamin portalu Šibenik.in. On susjedi pomaže jer se ona ne služi internetom.

Evo i opisa traženog Šibenčanina: 
– Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi, pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin, a sin je točno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod – navodi Benjamin. Iako uporan u želji da pronađe čovjeka koji ne izlazi iz glave njegove susjede, ne želi otkriti njeno ime i prezime, odakle dolazi, datum leta i broj sjedala, kao ni druge detalje ove priče.Da se slučajno ne bi javio ‘lažnjak’.
Ako prepoznate junaka ove priče, javite se portalu Šibenik.in na info@sibenikin.com ili u inbox njihove Facebook stranice. 

Datum objave: 19.08.2014.